Čože ste robili v dvadsiatke, chlapci?

pridal kara 26.2.2014 o 7:03


Napríklad taký Matt Damon, ktorý má aktuálne 43 rokov, sa už v dvadsiatke snažil preraziť ako herec. Podarilo sa mu získať úlohu v dráme Školské putá, a v nasledujúcich piatich rokoch sa jeho kariéra poriadne rozbehla, a získal Oscara za film Dobrý Will Hunting.

Aktuálne 36 ročný Ashton Kutcher začal ako model. Objavili ho na výške, a následne vyhral v modelingovej súťaži prvé miesto. Následne bol na medzinárodnej súťaži, kde prehral s manželom Fergie – Joshom Duhamelom. Krátko na to bol obsadený do Tie roky sedemdesiate. V tom čase randil s herečkou January Jones.

Ako už všetci vieme, Channing Tatum si svojho času zarábal ako striptér v Miami. Zlé je na tom to, že sme vtedy neboli v Miami, a dobré to, že táto skúsenosť bola inšpiráciou k natočeniu Magic Mike. Teraz už 33 ročný Channing si ako striptér zarábal len zhruba 8 mesiacov.

Jake Gyllenhaal zaznamenal v dvadsiatke celkom úspech úlohou vo filme Donnie Darko. V tom čase randil so speváčkou Jenny Lewis, ktorú aj zobral so sebou na premiéru.

Aj keď sme už dvadsaťročného Josepha Gordona Levitta poznali z filmu Takí normálni mimožemšťania, prerazil až prijatím úlohy Manic, v ktorom hral spoločne so Zooey Deschanel. V tom čase mal trojročný vzťah s Larisou Oleynik, ktorú možno poznáte z filmu 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím ako mladšiu sestru hlavnej postavy.

Aktuálne 33 ročný Justin Timberlake bol už v dvadsiatich rokoch slávny. Potom ako dosiahol veľké úspechy so skupinou *NSYNC, sa rozhodol vydať svoj prvý sólový album – Justified. V tom čase mal zhruba trojročný vzťah s Britney Spears, s ktorou sa rozišli len krátko potom, ako Justin oslávil 21.narodeniny.

Leonardovi sa darilo dokonca už pred dvadsiatkou, získal dokonca nomináciu na Oscara za úlohu vo filme Čo trápi Gilberta Grapea. Už v tomto čase sa začala jeho posadnutosť modelkami. Stretával sa s modelkou Bridget Hall, aj keď ich vzťah nebol nikdy oficiálne potvrdený.

Mark Wahlberg bol v dvadsiatich rokoch frontmanom hiphopovej skupiny Marky Mark and the Funky Bunch. Podobne ako Leonardo mal už v tomto veku rád modelky, stretával sa s herečkou a modelkou Traci Bingham.

Aj keď už bol Ryan Gosling celkom známy ako mladý Hercules, v roku kedy oslávil jeho dvadsiate narodeniny prešiel do filmu s filmom Sezóna Titanov. Ryan mal len chvíľu po dvadsiatke, keď začal pracovať na filme Vražda podľa plánu, kde sa spoznal so Sandrou Bullock a bol z toho skoro ročný vzťah.

Dvadsaťročný Will Smith bol súčasťou hiphopového dua DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince. V tom čase bol Will single.

Tom Cruise v dvadsiatich akurát štartoval svoju hereckú kariéru vo filmoch Nekonečná láska a Taps. Jeho frajerkou v tom čase bola herečka Mellisa Gilbert.

Teraz už 35 ročný Usher mal už v dvadsiatich kariéru celkom rozbehnutú – v tom čase vydával svoj druhý album My way. Povrávalo sa, že chodí so speváčkou Brandy.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk