Cara je tá pravá

pridal L 27.2.2014 o 19:10


Hej, myslím tú chlapoženu a modelku Caru Delevingne. A túto naivnú predstavu, že je pre ňu tou pravou má momentálne v hlave jej súčasná frajerka Michelle Rodriguez.

Tieto dve holubice svoju lásku prejavujú pred celým svetom kade len chodia, aj nechodia. Na Instagrame nám všetkým ukazujú ako trávia svoje voľné či nevoľné chvíle, aj triezve a netriezve chvíľky plné lásky. A keďže sme v Holyvúde, tak aby nebola nuda- proti ich osudovej láske je britská rodina Cary. Podľa nich má Michelle dosť zaujímavú minulosť, a rozhodne nemá dobrú reputáciu. Proste hotová telenovela.

Týmto dvom to však zatiaľ nevadí. Michelle sa dokonca vyjadrila, že Cara je pre ňu tou pravou (viete, motýliky v brušku, podlamujú sa jej kolienka, a tak…), a že s ňou chce mať dieťa. Áno, vidíte dobre. Ď.I.E.Ť.A! A to hneď.
Len asi trochu pozabudla na jeden detail, že na to, aby spolu splodili dieťa majú niečoho priveľa, a niečo im naopak chýba. Ešteže tie bociany lietajú… Napriek tomuto „detailu“ si myslím, že v tomto prípade bude samotná (ne)výchova dieťaťa väčší problém ako samotné splodenie.

Medzi Michelle (35) a Carou (21) je vekový rozdiel 14 rokov. Zatiaľ im to však asi klape. Veď zabaviť sa spolu vedia, opiť a zhúliť taktiež. Ach tá lááááska… Blízky zdroj obom devám sa vyjadril, že Michelle chce s Carou tráviť 24 hodín denne. Dotrepala sa za ňou dokonca aj do Milána na Fashion Week.

Cara a Michelle

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk