Shakira chce mať 9 detí

pridal kara 6.3.2014 o 22:33


Shakira nezaprie svoje latino gény, a podelila sa o to v aprílovom vydaní magazínu Latina.

37 ročná Shakira chce mať ešte 7-8 detí. Celebrity dostávajú asi na prídel nejaké zázračné hormóny, aby sa mohli rozmnožovať prakticky v každom veku. Ako príklad uvediem relatívne čerstvo porodenú 47 ročnú Halle Berry. Ak k týmto hormónom nemá prístup aj Shakira, mala by sa asi dosť poponáhľať, aby stihla aspoň také tri či štyri deti.

„Keby som nemala toľko projektov, už by som bola tehotná. Chcela by som mať s Gerardom tak 8-9 detí – taký vlastný futbalový tím.

Keď máte dieťa, a cítite jeho lásku, cítite sa tak v mieri s okolitým svetom. Chcete zdielať svoje dobré správy a zdieľať svoje šťastie. Mám okolo seba veľa ľudí, ktorí sa so mnou tešia, keď vedia, že som šťastná, a neznášajú, keď vedia, že sa trápim, pretože mi niekto ublížil.

Cítim sa veľmi podporovaná a sprevádzaná životom. Vyjadrujú toľko lásky Milanovi, takú náklonnosť. Ostáva mi len dúfať, že keď vyrastie, naučí sa dávať tú lásku naspäť všetkým týmto ľuďom.“

Shakira, Gerard, a jej brucho. Také veľké, akoby v ňom tých 8 detí bolo naraz. Čudujem sa, že si to chce ešte toľko krát zopakovať, veď ešte teraz ju z toho musí bolieť chrbát.

Toľko zaujímavých vecí sa dá robiť s takýmto ohybným telom, prečo s ním robiť 9 detí?!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk