Lena Dunham je opäť tak otravne nahá

pridal zoe 10.3.2014 o 12:34


Upozornenie: Nasledujúce zábery nie sú vhodné pre deti, mladistvých, dospelých, obstarožných, slušne pracujúcich, nedobrovoľne nezamestnaných, príživníkov, živiacich, slobodné individuá, ktoré tancujú vo vetre a živia sa dažďom, voličov, nevoličov, platičov, neplatičov, lepičov, holičov, kuričov, nosičov, hon…

Lena Dunham je stvora sporo odetého charakteru, ktorá sa napriek enormne častému deficitu oblečenia len máločo vyskytuje na nahotu vyznávajúcich slobodomyseľných pikoškách. Lebo aj každá sloboda má hranice a Lenino slobodné rozhodnutie obohacovať naše zraky pohľadom na jej nahé telo je rovnako nevtieravé ako ruskí vojaci na Kryme, ktorí sa silno tvária, že oni si tam len tak stoja vlastne. Nič nerobia. Si tam stoja. Na svojom Kryme.

Lena Dunham je 27-ročná filmárka a herečka. Známou sa stala, keď stvorila seriál Girls, ktorý sa vysiela na stanici HBO, a za ktorý sa jej ušlo niekoľko nominácií na Emmy a dva Zlaté Glóbusy. Seriál, napriek tomu, že je prednostne určený pre ženské publikum, je úplne iný ako všetky ostatné seriály stvorené pre tento účel. Ženstvo v mojom bezprostrednom okolí tento seriál buď miluje alebo ho nemôže vystáť. Samotná Lena v ňom hrá jednu z hlavných postáv hlavnú postavu a jej narcisizmus smrdí z obrazovky od prvej epizódy. Nahota je neoddeliteľnou súčasťou seriálu, ale sústreďuje sa hlavne na Leninu postavu. Lena sa zatiaľ bije do hrude a svojim kritikom tvrdí, že jej nahota je feminizmus čistý ako horská bystrina, a že si teda bude nahá vždy a všade a neprestane byť nahá ani bohovi.

Najnovšie sa Lena vyzliekla pre paródiu na film Noah, keď hosťovala v SNL.

Lena v seriáli Girls







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk