Jennifer Aniston chce to, čo ostatné bežné ženy

pridal kara 12.3.2014 o 18:41


Telo Gisele Bundchen.

Kto by nechcel?! Stránke self.com sa podarilo uhnať vyťaženú Jennifer, a tá im odpovedala na pár banálnych otázok.

Jedlo, ktoré milujem tak veľmi, že by som ho zjedla aj keby mi spadlo na zem sú načos. Pražím si ich sama. Zoberiem tortillu, nakrájam na trojuholníky a hodím do kokosového oleja.

Stresu sa zbavujem cvičením! A meditáciou. To je niečo, čo robím 20 minút každý deň.

Pesnička, ktorá ma zaručene vždy rozhýbe je White Lines, ten starý rapový song. Urobila som si playlist všetkých tých úžasných pesničiek z History of Rap Jimmyho Fallona.

Moj rituál po cvičení je čistenie pokožky. Vždy používam Aveeno ultra ukľudňujúce obrúsky – je to veľmi praktické, keď nie ste pri umývadle.

Keby si môžem s niekým vymeniť telo na 24 hodín, vybrala by som si – Naozaj by som ho aj musela vrátiť? Veľmi by som chcela vedieť lyžovať ako šialená, ako Lindsey Vonn. Ale veľmi rada by som mala aj telo Gisele Bundchen, pretože, prečo nie?

V nedeľu ráno o jedenástej ráno ma nájdete pri jedení vajíčok a čítaní novín. Začínam prvou stranou, potom cestovaním, umením alebo kalendárom. To, ako si robím vajíčka, záleži od toho akú mám náladu, ale vždy si robím aj žĺtko.

Keď  ma chcete rozosmiať – Je tak veľa možností ako to urobiť. Napríklad mi ukážte videá so šteniatkami. Rozkošné videá so šteniatkami.

Keby neexistovala joga, vymyslela by som ju.

Keby som sa musela na rok vzdať mexického jedla, alebo rok zdieľať selfies na Instagrame, jednoznačne by som sa vzdala mexického jedla. Nemám Instagram. Nie som fanúšikom selfies. Nerozumiem im. Je toho už toľko, prečo k tomu ešte pridávať?

Moj svet. Moje pravidlá. Prikázala by som každému robiť toľko vecí! Byť láskavý! A určite by som všetkým prikázala, aby prestali kupovať bulvár. A aby všetci prestali s násilím.

Moji priatelia vedia, že ma vytočia ak spievajú naraz s pesničkami! Panebože, neznášam to. Chcem počut pesničku, nespievajte ju, prosím! Nahrala by som si váš spev, ak by som chcela počut vás.

No teda, Jennifer, sklamala si ma. A ja som si celý život myslela, aké by sme boli super kamošky. Ale spievať s pesničkami neprestanem, ani ak by ma o to požiadal samotný Robert Downey Jr.!

Jennifer Aniston

Gisele Bundchen







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk