George Clooney unikol v poslednej chvíli

pridal kara 13.3.2014 o 18:21


Jeho ex Stacy už asi tikali biologické hodiny tak nahlas, že cez ne ani nepočul, ale našťastie stihol ujsť v pravý čas a naďalej je z neho starý mládenec.

Stacy ale dlho nesmútila, a necelý rok po rozchode s Georgom je z nej už vydatá pani. Svadba sa konala 8. marca v Mexicu na dovolenke, na ktorej boli so svojimi rodinami. S jej novým manželom Jaredom Pobrem sa síce poznajú už 5 rokov, ale randiť začali až na jeseň. Že prečo taká rýchla svadba? Prečo asi, Stacy je v tom. Tým sa ale zatiaľ nepochválili sami. Šepkalo sa o tom už ako o dôvode rýchleho sobáša, a teraz tieto dohady potvrdili aj viaceré zdroje z ich okolia.

Teda Stacy, ideš na to zhurta. Možno aj ženy sú tak trocha ako taxíky. Že nerozumiete? Jedna teória zo Sexu v meste hovorí o mužoch, ktorí sú ako taxíky – keď sú pripravení na manželstvo a deti, spáchajú to s prvou ktorá do nich „nasadne“. Takto nejako mi pripadá nová love story Stacy, ktorej nedávam dlhú životnosť.

Stacy a George

Stacy a Jared Pobre

A na toto Stacy svojho času zbalila Georga:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk