Nový život = nové vlasy

pridal kara 17.3.2014 o 12:31


Vravieva sa, že len chcieť nestačí. Ale tu na pikoškách to neplatí. Takže milá mm, áno, dobrý nápad na článok, a tu ho máš. ??

Keď sa takto pred rokom Rachel McAdams a herec Michael Sheen rozišli po dvoch spoločných rokoch, Rachel vymenila svoju blonďavú hrivu a stala sa z nej ryšavka.

Tmavé vlasy mala Rachel aj v roku 2009, keď randila s hercom Joshom Lucasom. Po ukončení ich romániku sa vrátila k pre ňu typickej blond.

Bonnie Wright zhodila svoje dlhé vlasy po rozchode so snúbencom a kolegom z Harryho Pottera – Jamiem Campbellom Bowerom. Pár spolu chodil od roku 2009 a v prvej polovici roku 2012 sa rozišli.

Katy Perry po rozvode s Russelom Brandom prešla z jej typických čiernych vlasov na modré.

Po rozvode zmenila účes aj Kim Kardashian. To 72 dňové manželstvo s Krisom Humphriesom ju asi veľmi emocionálne vyčerpalo, a tak potrebovala nový začiatok.

Pred Krisom tu bol ale aj iný športovec, a to Reggie Bush. Títo dvaja spolu chodili niekoľko rokov, a po rochode v roku 2009 sa Kim prefarbila na blond.

Po rozvode sa k ofine uchýlila aj Olivia Wilde. Ofinu si nechala ostrihať po ukončení 8 ročného manželstva s Taom Raspulim.

Ashley Greene prešla na tmavšie vlasy po rozchode s Joeom Jonasom na začiatku roku 2011.

Ashlee Simpson vždy experimentovala s vlasmi, no potom ako si začala s Petem Wentzom sa ustálila pri dlhých tmavoryšavých vlasoch. Potom ako s Petem oznámili vo februári 2011 rozvod sa objavila s krátkymi blond vlasmi.

Britney Spears vymenila blond vlasy za tmavé po rozvode s Kevinom Federlinom v roku 2006.

A ďalšia porozvodová ofina, tá tentokrát patrí Reese Witherspoon. Pre túto zmenu sa rozhodla, keď sa ona a Ryan Phillipe rozviedli po siedmich rokoch manželstva.

Ukončenie prvej veľkej lásky bolo pre Anne Hathaway náročné. Po rozchode s Raffaellom Follierim, ktorý poputoval na pár rokov do basy za podvody a spreneveru, zhodila vlasy.

Evan Rachel Wood sa po rozchode s Marilynom Mansonom vrátila k svojej pôvodnej farbe – blond. Ich turbulentný vzťah bol dôvodom rozvodu Marilyna a Dity von Teese, a aj keď bol párik zasnúbený, v auguste 2010 to ukončili už definitívne.

Po oznámení rozvodu s Ryanom Reynoldsom v roku 2010 Scarlett zhodila dlhé vlasy, a utekala do náruče Seanovi Pennovi.

Kelly bola fialová už aj počas vzťahu s Lukeom Worrallom, no po ukončení ich vzťahu v roku 2010 sa vrátila k predošlej farbe – k blond. Naspäť pri tejto farbe ale dlho nevydržala, a už sa na nás zase usmieva z fotiek fialová.

Keď sa Cameron Diaz v roku 2011 rozišla  po 15 mesačnom vzťahu s Alexom Rodriguezom, výrazne skrátila a zosvetlila svoje vlasy.

A ďalšiu porozvodovú ofinu nám predviedla Sandra Bullock po rozvode so záletníkom Jessem Jamesom.

Katie Price sa po rozvode s Alexom Reidom prefarbila na blond.

Neverného manžela nemala len Sandra Bullock, ale aj Cheryl Cole. Po rozvode Cheryl pršla na tmavšiu, viac prirodzenú farbu.

Po rozvode s Nickom Lacheym sme mali z Jessicy Simpson na chvíľu brunetu. S takýmto tmavým három vtedy randila s Johnom Mayerom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk