Pamela je ešte stále j€bačka

pridal kara 18.3.2014 o 19:54


Pamela má síce už 46 rokov, ale ani jej vek ju neodradí od vyzliekania sa. A sme radi, lebo stále vyzerá super!

Najnovšie sa vyzliekla pre nové vydanie Purple magazínu. V rozhovore nám aj vysvetlila, prečo zhodila svoje typické blonďavé háro.

„V skutočnosti viem kto som – s vlasmi aj bez vlasov. Bola to úľava väčšia ako čokoľvek iné, nechať kúsok z toho odísť, a s tými vlasmi vlastne odišlo aj veľa iného. Nechcem byť príliš otvorená, ale pomohlo mi to dostať sa zo situácie, ktorá pre mňa nebola správna, akokoľvek som chcela veriť opaku. Počula som, že keď ostriháte vlasy, odíde s nimi aj minulosť. Myslím, že toto je to miesto, kedy môj život znova začina, nech ma to zavedie kamkoľvek. Je to dobrý pocit.“

Z toho nám vyplýva, že aj Pamela podľahla trendu menenia vlasov kvôli odhodeniu minulosti, no vzhľadom na to, že sa nedávno po druhýkrát vydala za svojho exmanžela to veľmi zmysel nedáva. Nechajme ale radšej filozofovanie iným, a poďme sa pokochať ceckami. Keď klikneš na fotku, pikachu zmizne!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk