Sexi Delonovci na víkend

pridal L 22.3.2014 o 21:24


Dajme si Delona. A nie len jedného, ale rovno troch.

V dnešnej špeci pikoške si prídu na svoje všetky vekové kategórie nežnejšieho pohlavia. Tak zbytočne nebudem zdržovať, a idem rovno k veci.

Najstarším z klanu Delonovcov je francúzsky herec Alain Delon. K herectvu sa dostal ako 23 ročný, no pôvodne mal byť mäsiarom. Zahral si vo filmoch Čierny tulipán, Borsalino, Traja muži na zabitie, a iks ypsilon ďalších. Ak ste videli Asterix a olympijské hry, tak ste ho tam mohli vidieť v role Cézara. A aj keď bol vo Francúzsku veľmi populárny, v Holyvúde sa mu nikdy nepodarilo preraziť.
Aj keď miláčik žien vystriedal mnoho žien, láskou jeho života bola Romy Schneider, s ktorou si zahral vo filme La Piscine či Christine.  Ženatý bol dvakrát, a z manželských zväzkov vznikli dvaja vydarení synovia a dcéra Anouchka.

Alain a Romy Schneider

Z prvého manželstva s Nathalie Delon vzišiel syn Anthony. Venuje sa tiež herectvu, a vidieť ste ho mohli vo filmoch (samozrejme, že romantických) Kronika vopred ohlásenej smrti, Ohnivá púšť, Francúzova zátoka, Arabský princ, Dlhé horúce a ďalšie. V mladosti stihol čo to povyvádzať, parkrát ho vyhodili z internátnych škôl, kam ho poslal jeho otec, keďže si už s ním nevedel rady. Nakoniec z toho všetkého sám od seba dospel.
Bol ženatý a má 2 deti. V súčasnosti randí s ukrajinskou herečkou a modelkou Annou Sherbininou.

Anthony Delon a AnnaSherbinina

Syna Alaina Fabiena má Alain Delon z 2. manželstva s Rosalie Van Breemen. Treba uznať, že po tatkovi zdedil len to najlepšie, no tiež to nie je žiadne neviniatko ako jeho brat. Pre Vanity Fair sa vyjadril, že s otcom nemá dobrý vzťah, bol k nemu násilnícky, nevenoval sa mu. Taktiež dostal podmienku zato, že počas jednej párty omylom postrelil dievča.
V súčasnosti sa snaží preraziť ako model (objavil sa na FW v Miláne na prehliadke Gucci) a herec. Momentálne je nezadaný.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk