Ďalšej štetke z rodiny Kardashianovcov uniklo sexvideo

pridal kara 22.3.2014 o 19:33


Kardashianovcom klesá sledovanosť a zrejme aj zisky, a tak hrozí zverejnenie ďalšieho domáceho porna.

Hlave tohto šialeného a zbytočného klanu, Kris Jenner, sa vyhráža tajomný neznámy. Ten tvrdí, že má nahrávku s jej sexuálnym výkonom, a pokiaľ nedostane dobre zaplatené, nebude váhať zverejniť ju. Takže reálne hrozí, že zas uvidíme niečo, čo sme nikdy vidieť nechceli. Tento „obchodník“ jej totiž neustále vyvoláva, počas uplynulého týždňa dokonca až 100 krát.

Kris je z tohto celého vraj veľmi šokovaná, a spočiatku si myslela, že ide len o žart. Podľa blízkeho zdroja je šokovaná hlavne preto, že by sa vraj v takejto kompromitujúcej situácii nikdy nenechala zachytiť. Kris má zrejme selektívnu pamäť. Minulý rok v ich reality šou Keeping up with the Kardashians oznámila pri večeri so všetkými deťmi, že s Bruceom natočili video.

Aké vhodné, túto chuťovku si mohla nechať k štedrovečernému stolu, aby trauma jej detí bola dostatočná. Aj keď záznam údajne hneď vymazali, dokazuje to, že sa v takejto kompromitujúcej situácii kľudne zachytiť nechala, a nehanbila sa o túto informáciu ani podeliť zo zvyškom sveta.

Čo sme videli v sexvideu Kim Kardashian, ktoré sme tiež nikdy vidieť nechceli:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk