Čo týždeň dal

pridal kara 23.3.2014 o 20:52


Tento týždeň ma asi najviac pobavila kauza Sarah Michelle Gellar vs. Kim & Kanye, a tak začnime zhrnutie tohto týždňa práve týmto. Sarah zrejme nie je fanúšikom Kim, a už asi ani Vogue. O svoje rozhorčenie sa podelila na svojom Twitteri: „Tak, vyzerá to tak, že ruším predplatné Vogue. Kto sa pridá???“ 

Anna Wintour sa samozrejme k celej tejto vzbure ohľadom jej rozhodnutia dať tieto dve kreatúry na titulku vyjadrila tiež: „Čo sa týka titulky, myslím, že  je čarovná a dojemná, a mala by som asi dodať, bolo to jednoznačne naše rozhodnutie urobiť to takto. Asi ste sa dočítali, že ma Kanye prosil, aby som dala jeho snúbenicu na titulku, no nič také neurobil. Kanye je úžasný umelec a kultúrny provokatér, zatiaľ čo Kim si vďaka jej silnej osobnosti vytvorila miesto v žiare svetovej pozornosti, a to chce skutočne odvahu.“ By ma teda zaujímalo, čím sa jej Karol povyhrážal, že celú túto akciu takto obhajuje. A vôbec že sa takto rozhodla.

Sarah ale nie je jediná, ktorej sa táto maškaráda nepáči, a tak nám už kolujú po internete paródie:

Tento týždeň mám ale aj dobré správy – tento svet je bohatší rovno o dvoch krásnych chlapov. Elsa Pataky vo štvrok porodila dvojičky chlapčekov svojmu manželovi Chrisovi Hemsworthovi. Mená zatiaľ neprezradili.

A máme už aj svadobnú fotku Jamie Lynn Spears. Aby sme sa vyhli nejasnostiam – tá čudne ksichtiaca sa teta napravo je naozaj Britney. Britney Spears.

Krásna Alyssa Milano tiež usilovne pracuje na rozsievaní svojich dobrých génov, a tak čaká druhé dieťa so svojím manželom Davidom Bugliarim. Spoločne už majú dvojročného syna Mila. Začiatkom februára sa do médií vyjadrila, že usilovne pracujú na druhom dieťatku, pretože má so svojím bratom výnimočný vzťah, a nechce svojho syna o tento zážitok ochudnobniť, a vyzerá to tak, že už vtedy bola v očakávaní.

Tori Spelling sa po dlhšej dobe objavila na verejnosti, a manželské problémy jej zjavne prospievajú, na svoje pomery totiž vyzerala celkom dobre.

Doutzen Kroes sa nehanbí zverejňovať svoje súkromie na sociálnych sieťach. Svoje tehotenstvo oznámila štýlovo na Instagrame zverejnením fotky s rysujúcim sa bruškom, a teraz sa na Twitteri podelila o to, že čaká dievčatko.

Kelly Brook a David McIntosh sú zasnúbení. Po 11 týždňoch. Počas ktorých sa stihli aj raz rozísť. To má teda fakt budúcnosť. Zatiaľ to ani jeden z nich nepotvrdil, ale vykecalo to hneď niekoľko zdrojov z ich okolia, a taktiež Kelly bola minulý týždeň šťastím celá bez seba na twitteri: „Medzinárodný deň šťastia?? To celkom určite je!“ 

Megan Fox je späť, vážení! Päť týždňov po pôrode sa objavila vonku, a paparazzovia ju hneď vyčíhali. Kašlať na tých pár kíl navyše, veď za chvíľu je určite naspäť vo forme, ale čo to doparoma má s tvárou? Áno, doparoma, až tak veľmi ma štvú tie jej plastiky dokonalého ksichtu.

Všetci, ktorí Amande Bynes želajú skoré uzdravenie, môžu byť pokojní. Vyzerá to tak, že znepokojujúce správy o nej neboli pravdivé, a Amanda len tak žiari. A dokonca sa už aj podobá na svoje staré ja. Takto sa zubila so svojimi rodičmi na prehliadke školy, kde študuje módu.

To, že sa Selena zbláznila, je už teraz asi oficiálne. Nielenže sa ťahá s Justinom, ale už aj s Kardashiankami. Konkrétne s Kendall Jenner si vyšli tento týždeň na obed.

Tento týždeň Selena zverejnila na Instagrame fotku, ktorá spôsobila takú menšiu hystériu, lebo že „Selena je na nej nahá“. To znie síce fajn, ale teda neviem kde. Ja tam jasne vidím ružové nohavičky a nejaké biele ramienko (tielko? podprsenka?).

Scarlett pokračuje v promovaní Kapitána Ameriku, a tento týždeň rovno na dvoch premiérach. Na prvej vyzerala super, na tej druhej už to bolo o čosi horšie. Šaty, ktoré zvolila, boli totiž pritesné, a jej priškrtený pravý prsník mal trocha problém to zvládnuť, a tak sa vybral na vandrovku pod pazuchu.

Kevin Bacon si tento týždeň zopakoval svoje tanečné kreácie z Footloose u Jimmyho Fallona:

A nakoniec to najhoršie – nechutná Miley zase posunula hranicu nechutnosti na vyššiu úroveň. Po tom, ako sa Lagy Gaga nechala ogrcať na javisku, Miley asi stiahlo riťku, a tak sa rozhodla, že troška pokropí svojich fanúšikov. Našťastie zatiaľ len vodou, nie zvratkami.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk