Dita Von Teese má nové podprsenky

pridal kara 23.3.2014 o 14:03


A aj nohavičky. Aj podväzky. Vlastne má celú novú kolekciu spodného prádla.

Dita predstavila svoju novú líniu spodného prádla, ktorú vytvorila pre Bloomingdale´s. Tá už je dokonca aj v predaji, a na zahájenie predaja prišla Dita nahodená ako vždy. Samozrejme treba očakávať len dobovo ladené prádlo, a veľa čipky, Ditina duša totiž asi uviazla v nejakom predošlom živote v 50. rokoch, ale našťastie to vôbec nevadí, lebo jej to sedí ako riť na šerbel. Či to už bude sedieť aj bežným ženám, ktoré sa chystajú si to kúpiť, to je vec druhá.

Predtým ako sa Dita začala živit vyzliekaním, pracovala ako predavačka v obchode so spodným prádlom, a tak má pre nás veľmi dôležitú radu – najdôležitejšie je kúpiť si správnu veľkosť, ktorá sedí! Keď sa vám nepáči aká veľkosť to je, odstrihnite si visačky!

A tu do toho vstupujem ja s hlbokými filozofickými otázkami: naozaj si niekto (teda okrem Kim Kardashian) kupuje veci, ktoré mu nie sú dobré? A naozaj si niekto necháva na spodnom prádle (resp. hocijakom oblečení) visačky? Ak áno, klaniam sa vám, len ako o tom rozmýšľam, začalo ma svrbieť na chrbte tam, kde visačka býva.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk