Vitaj Stephen

pridal Minnie 25.3.2014 o 17:11


Pozor, pozor! Máme tu nový televízny objav!

Pre niekoho známy, pre iných zas menej. Reč je o týpkovi zo seriálu Arrow menom Stephen Amell. Poďme si teda v rýchlosti ozrejmiť zopár faktov.

Takže – má 32 rokov, okolo 185 cm, narodil sa v Toronte (úúú, Kanaďan), má ženu (modelka Cassandra Jean), s ktorou sa oženil dvakrát (iba tak, lebo sa im chcelo) a stihol splodiť dcérku Mavi.

Hoci sa objavil v zopár filmoch, žiadny z nich mu obrovskú slávu nepriniesol. Kto si pozorne všímal, mohol ho zazrieť v kúskoch The House Next Door, The Tracey Fragments, The Cutting Edge: Fire & Ice alebo When Calls the Heart. Avšak skôr ako z filmov ho asi poznáte zo seriálov, keďže tam sa objavuje častejšie. Spomeňme napríklad Queer as Folk, Missing, Beautiful People, trochu aj v CSI: Miami, NCIS: Los Angeles, The Vampire Diaries, CSI: Crime Scene Investigation alebo 90210. Avšak najväčšiu slávu mu priniesol už spomínaný seriál Arrow, ktorý sa natáča od približne 2012 a stvárňuje v ňom hlavnú postavu menom Oliver Queen/Green Arrow.

Pozeráte Arrow? Poznáte Stephena? Čo vy naňho? Dajte nám vedieť : )







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk