Zásnuby po 11 týždňoch? Prečo nie?

pridal kara 26.3.2014 o 19:30


Ako som vás už informovala v Čo týždeň dal, Kelly Brook a David McIntosh sa zasnúbili.

Kelly ale neotáľala dlho a správu aj potvrdila, a to konkrétne na Instagrame, kde sa podelila o fotku, na ktorej drží balónik s nápisom engaged.

„Úžasný víkend vo Wigane, kde som spoznala moju novú rodinu. ? Veľmi šťastné momenty, a veľmi sa teším ako strávim zvyšok života s najlepším mužom, ktorého som kedy spoznala. ?

Takže Kelly tak trocha šliape na päty s rýchlosťou zasnúbenia Kaley Cuoco. Neviem čím to je, ale aj tak dávam stále väčšiu šancu na stály zväzok týmto dvom, ako Kaley a Ryanovi. Tí sa tiež zasnúbili po troch mesiacoch, a po ďalších troch mali svadbu. Aspoň nejaké celebrity sa zasnubujú a sobášia bez dieťaťa v bruchu, takto je to predsalen troška romantickejšie.

Kelly a David randia od nového roka, a počas tohto krátkeho obdobia sa už stihli aj raz rozísť, lebo Kelly mala pocit, že ju David len využíva kvôli popularite. Čo myslíte, koľko času ubehne, kým sa rozídu znova?

Kelly Brook

David McIntosh

A tu už fotky z jedného zaujímavého Davidovho fotenia s témou David v silonkách. Asi lebo muži v silonkách majú byť sexi. Ale nie sú. Takže neviem prečo.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk