Joan Rivers vám povie, ako máte vyzerať

pridal kara 27.3.2014 o 20:00


Určite bude ochotná, keď sa jej opýtate. Takto poradila aj Lene Dunham, a tá sa ani nepýtala.

To, že sa Lena až príliš rada vyzlieka, už vieme. A nie sme jediní, ktorým sa to nepáči. Nepáči sa to ani Joan Rivers, a nehanbí sa to povedať nahlas.

V šou Howarda Sterna sa ho opýtala:

„Opýtam sa vás niečo. Prečo si Lena Dunham, o ktorej si myslím, že je úžasná, oblečie šaty nad kolená?!“

A keď Howard odpovedal, že ju zrejme netrápi, čo si o nej ľudia myslia, Joan odpovedala:

„Ale prosím vás, každú ženu to zaujíma. Týmto vlastne hovorí ľuďom – Je to v poriadku, ostaňte tuční! Dostaňte cukrovku! Keby sa nezaujímala, tak potom sa nenechá odfotiť na titulku Vogue, kde vyzerala úžasne, a ani som nevedela, že je to ona! Páči sa mi na nej, že je vtipná, a som rada, že sa jej darí, ale netreba nechať ľudí, nech sa smejú na vašom výzore. Ak si spokojná s tým ako vyzeráš, Lena, to je v poriadku, a si vtipná, ale nehovor ostatným dievčatám, že je v poriadku takto vyzerať. Snaž sa vyzerať lepšie.“

Je zvláštne vidieť, že má ešte Joan Rivers aspoň trocha zdravého úsudku. Ale prečo potom takto vyzerá? To je v poriadku, hovoriť ženám – ´Nezmierte sa s tým, že starnete, a podstúpte všetky plastické operácie, ktoré váš plastický chirurg ponúka´?

Joan Rivers

Lena Dunham







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk