Kaley Cuoco pre Cosmopolitan

pridal kara 3.4.2014 o 19:06


Kaley priznala umelé cecky, porozprávala o Supermanovi, a aj o svojom manželovi Ryanovi.

Kaley sa vytešuje ešte viac ako doteraz, a to preto, že sa jej podarilo byť na titulke Cosmopolitanu. Túžila po tom vraj celý život, a keď sa dozvedela, že sa jej tento sen splní, rozplakala sa.

Kedže bol toto pre ňu veľký deň, asi to bol dôvod, pre ktorý sa rozhodla, že potvrdí dohady o svojich silikónoch. Dala si ich keď mala 18 rokov, a označila to za najlepšie rozhodnutie, ktoré kedy urobila. Keďže je to už 10 rokov, odkedy si nechala prsia spraviť, a silikóny sa zvyknú práve po takejto dobe meniť, zrejme to je dôvod, pre ktorý sme sa minule čudovali, že má nejaké podozrivo veľké prsia. Asi teda troška pridala na veľkosti. Ale aj tak klobúk dole pred jej chirurgom, až do toho jej tenisového zápasu s manželom by ma nikdy nenapadlo, že má urobené cecky.

Hrať začala už ako 6 ročná, a jej mama jej dala ultimátum – keď sa chce venovať herectvu, musí sa venovať aj niečomu inému. A tak si vybrala tenis. Herectvo teda pre ňu bolo vždy len jedna z vecí, ktoré rada robí. Ďalšou takouto vecou je pre ňu jazda na koňoch.

O kolegovi a bývalom frajerovi Johnnym Galeckim:

„Chvíľu to trvalo, než sme sa prestali cítiť trápne. Ale vďaka Bohu, stali sa z nás najlepší priatelia, a posunuli sme sa ďalej veľmi elegantným spôsobom. Je jedným z mojich najlepších priateľov, a na mojej svadbe sedel v prvej rade s obrovským úsmevom na tvári.“

O Supermanovi (Henry Cavill), s ktorým chodila 10 dní:

„Nikdy ma nikto neprenasledoval, až kým som nestretla jeho. Som v tomto biznise 20 rokov, a vždy som mohla ísť kamkoľvek a robiť čokoľvek. Neexistovala jediná moja paparazzi fotka, a to sa zmenilo asi pred 7 mesiacmi (rozhovor bol zrejme robený už pred nejakým časom). To, ako ma ľudia začali spoznávať, bolo šialené. A potom som stretla Ryana a zasnúbili sme sa tak skoro. Vedela som, že si ľudia budú myslieť, že je to absurdné. Priznávam, stalo sa to rýchlo, ale to som skrátka ja. Keď som ho stretla, vedela som, že je ten pravý. Už nemám 18.“

 Kaley má nový účes

Kaley a jej cecky pred plastikou

Kaley a jej cecky po plastike

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk