Jamesovi Francovi je zima na penis

pridal kara 5.4.2014 o 18:01


A tak si ho chcel ohriať v 17 ročnej fanúšičke, ktorej robil návrhy cez Instagram. Lucy Clode neváhala zverejniť ich spoločné správy.

James Franco má asi problémy s pamäťou. Buď zabudol, že je celebrita, a myslel si, že môže len tak baliť baby na sociálnych sieťach bez toho, aby to uniklo do médií, alebo zabudol, že už čoskoro oslávi 36te narodeniny, a tak balil 17ku.

Lucy bola na dovolenke v New Yorku, a natrafila pri tom na Jamesa Franca ako rozdával autogramy po svojej show na Broadwayi. Začala ho natáčať, a keď jej dal James autogram, povedal jej, nech ho na videu určite označí. Celá napichaná Lucy určite hneď uploadovala video a označovala ho, a teraz sa tvári strašne dourážane za to, čo nasledovalo.

Prečo by ti asi tak hovoril, aby si ho označila? Čo si si asi tak myslela, že chce kamošku na dopisovanie smsiek?

James teda usúdil, že Lucy je z neho celá preč, a začal jej vypisovať. Okej, má síce len 17, ale úprimne si povedzme, dnešné baby v 17tich majú za sebou toho už celkom dosť. Keďže Lucy už o mesiac oslavuje 18ku, trocha nechápem tým útočným komentárom smerom k Jamesovi, niektorí ho dokonca označujú za pedofila. Wtf?

Ale tak jasné, kočka zacítila šancu zviditeľniť sa, tak čo by to nezahrala na chudinku a slušné nevinné dievča, a tak si pofotila všetky správy, ktoré si vymenili, a ochotne ich poskytla médiám. Veď hlavne, že teraz môže machrovať pred kamošmi, že James Franco ju chcel pretiahnuť.

Lucy Clode je celkom kočka, takže sa Jamesovi až tak nečudujem, že mu pri pohľade na ňu začala byť zima na vtáka.

James si nasypal popol na hlavu vo včerajšej talkshow:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk