Čo týždeň dal

pridal kara 6.4.2014 o 20:45


Alyssa Milano sa pochválila rastúcím tehotenským bruškom. Zažartovala si, že dvojičky nečaká, a že veľké tehotenské bruchá sú údelom malých ľudí.

Miley Cyrus stále oplakáva stratu svojho psíka Floyda, a tak jej mama dala ďalšieho psa, že na rozveselenie. Psi nie sú plyšáci, ale idiotom to nevysvetlíš. Čo myslíte, koľko to pri nej vydrží malá Moonie? Ja tipujem, že troch rokov sa nedožije, ako už je zvykom u jej psov.

Courtney Stodden drbe už úplne. Najnovšie sa už v podprsenke fotí aj na cintoríne. Chúďa Farrah a Marilyn sa musia v hrobe otáčať.

Amanda Bynes posiela bikinový pozdrav z Mexica, v ktorom sa poďakovala fanúšikom za blahoženia k narodeninám, 3. apríla totiž oslávila 28. narodeniny.

Angelina Jolie a Brad Pitt sa vybrali na romantický víkend. Neuveríte, ale svoje stádo nechali doma s pestúnkami. Takto sa zakrádali z auta do hotela v LA.

O tom, že Megan Fox je späť na očiach verejnosti, sme vás už informovali. Najnovšie už ale aj zarezáva na pľaci, keďže niektoré scény Ninja korytnačiek bolo treba natočiť nanovo. Takže takto vyzerá Megan len sedem týždňov po pôrode.

Tvorcom How I Met Your Mother asi sťahuje riťku. Po všetkom tom hejte od fanúšikov im asi zaplo, že to posrali, a tak na DVD 9. série seriálu bude aj alternatívny koniec. Prezradili, že natáčali len jednu verziu, ale že počas strihania materiálu mali dilemu, čo použijú. Aj keď sa evidentne nerozhodli správne, svorne tvrdia, že si za tým koncom stoja.

Ako som vás už informovala v článku o skončení seriálu, poslednú scénu, v ktorej reagujú deti, natáčali už pred deviatimi rokmi. Vtedy sa písalo, že tých scenárov natočili viac, no seriálový syn David Henrie prezradil, že natáčali len túto jednu, a že za celé tie roky neprezradil koniec seriálu ani svojej mame. Škoda, že ani za tých 9 rokov vývoja postáv tvorcom nenapadlo, že ten koniec, ktorý vymysleli, stojí za hovno.

Tu sú moje najobľúbenejšie hejterské tvíty k finále:

Fanúšikovia sú ale troška promptnejší v robení alternatívnych koncov, a tak sa už viacero takmer identických verzií objavilo na Youtube. Keďže ich ale vo veľkom blokujú, tipujem, že ten ich alternatívny koniec na DVD bude taký istý.

 

Aj keď sú už Kardashianovci naspať z dovolenky v Thajsku, stále nás vo veľkom zásobujú fotkami z tohto rodinného výletu. Tu je napríklad Kim a jej o štyri čísla menšie plavky.

Rita Ora asi trpí stratou pamäte. Na otázku ohľadom jej vzťahu s Robom Kardashianom odpovedala, že nevie o čom rozprávajú. Takže mu asi stále neodpustila jeho porozchodové priznanie na twitteri, že ho podviedla s 20 mužmi.

Demi Lovato unikli súkromné fotky s jej priateľom Wilmerom Valderramom. Nejaký tajomný neznámy sa tieto snímky snažil predať za veľké prachy médiám, ale trocha to nedomyslel. Najskôr im totiž tie fotky poslal, takže žiaden zárobok sa nekonal.

Jennifer Love Hewwit sa po pôrode zbláznila. Keď sa pozriete na fotku, pochopíte.

Jennifer kedysi, keď ešte nemala na hlave ošťatú slamu:

Jennifer bola tento týždeň aj u Ellen:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk