Utvorte koridor! Prichádza riť Kim Kardashian v tangáčoch!

pridal kara 8.4.2014 o 17:56


Áno, zase Kim Kardashian. Áno, zase jej zadok. Ale tentokrát tu máme niečo, čo tu ešte nebolo. Jej riťku, ktorú jej nadelila matka príroda, v tangáčoch.

Keďže má Kim stále pocit, že nás nezásobuje dostatočným množstvom svojich fotiek, rozhodla sa na dovolenke v Thajsku nafotiť fotky, kde je akože celá mokrá, od piesku, a sexy. Akurát škoda, že nie je. A tým myslím naozaj škoda. Lebo tá Kim by bola aj celkom pekná, keby nebola taká sprostá. Normálne to, že je človek sprostý, nevidíte, ale v tomto prípade to vidno je. Keby totiž sprostá nebola, určite by si tvár nezničila toľkými plastikami, a keby sprostá nebola, do svojho zadku by určite nenarvala silikón.

Čo si to porobila s tvárou sa snažím identifikovať už odkedy sa prvý krát objavila na verejnosti po pôrode North West, a aj keď je to teda už nejaký piatok, stále sa mi to nepodarilo. Ale už som sa priblížila k cieľu, mám pocit, že je  to niečo s lícnymi kosťami. A k tej riti, môžu si všetci na svete hovoriť čo chcú, a Kim sa môže posadiť aj na 20 rontgenov, aj tak ma nikdy nikto nepresvedčí, že v tom zadku nemá silikón. Určite ho mala väčší aj predtým, to vidno na jej postave, ale toto???

Kim v roku 2007 pre Playboy. Na tej prvej fotke je muchos sexy, a na tej druhej sa jej ťažisko javí o polovicu menšie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk