Čo týždeň dal

pridal kara 13.4.2014 o 20:14


Beyoncé už úplne preskočilo. Než sa s nami podelila o svoje milučké fotky z dovolenky, zaúkolovala svojich ľudí, aby jej ubrali nejaké to kilečko fotošopom. No fanúšikovia jej na to prišli, a veľmi sa im to nepáči. Ešte k tomu je vraj tá editácia fotiek urobená úplne amatérsky.

Troška sa mi z toho rozum zastavuje. Úplne to vidím, Beyoncé pózuje o dušu, potom z tých stoviek fotiek vyberie vyhovujúce, o ktoré sa chce podeliť s fanúšikmi, ale predtým ešte rýchlo fotošop… To už sme to fakt dopracovali do štádia, že budeme upravovať fotky, než ich dáme na sociálne siete? Beyoncé by ale asi neprežila, keby raz nie je za tú dokonalú.

To, že má Katy Perry zelené vlasy, už vieme. Katy sa totiž rozhodla, že si ide po rozchode užívať život, a táto nová farba vlasov je zrejme začiatok. Blízky zdroj na ňu prezradil: „Katy je veľmi šťastná, že je slobodná. Myslím, že ďalší vzťah nebude mať ešte veľmi dlhý čas. Načo by aj? Má skvelú kariéru, kopec priateľov, a je veľmi spokojná s tým, ako sa veci majú. Myslí si, že ďalší vzťah by všetko zbytočne skomplikoval.“

Aaron Taylor-Johnson je na májovej obálke magazínu Men´s Health, a vyzerá sexy ako nikdy predtým. Jediná chybička krásy je jeho škaredá stará manželka. V júni dovŕši len 24 rokov, a mohol by mať kopec kočiek v jeho veku, ale Aaron je očividne s jeho manželským životom a rolou otca spokojný: „Ľudia sa ma pýtajú: Nemusíš na tom tvrdo pracovať? Ale nie, keď na tom musíte pracovať, tak ste asi v dosť na hovno manželstve. Všetko pred mojou ženou a dcérami bol pre mňa len únik. Robil som jeden film za druhým, z jednej práce do druhej, lebo som sa snažil uniknúť.“ 

V pondelok poobede našli v jej dome mŕtvu len 25ročnú Peaches Geldof. Ako sa neskôr ukázalo, našli ju s jej 11-mesačným synom Phaedrom vedľa nej. Príčinu smrti neukázala ani pitva, a na výsledky toxikologických testov sa bude čakať ešte pár týždňov. Telo už vydali rodine, aby ju mohli pochovať. Zo začiatku sa síce hovorilo o drogách, keďže jej mama zomrela na predávkovanie v roku 2000, ale vraj nič z týchto rečí nie je založených na pravde. Peaches vraj dlhodobo hladovala, a vyhladovala sa pri svojej výške 170 cm len na 41 kíl, takže jej zrejme zlyhalo srdce.

Scarlett Johansson sa v poslednom čase nejako rozrozprávala o svojom súkromí. V najnovšom vydaní magazínu Glamour porozprávala o jej rozvode: „Cítim, že teraz viem lepšie, čo čakám od vzťahu. A viem lepšie komunikovať, nie len s partnerom, ale aj sama so sebou. Nie je to nutne odrazom toho, za koho som bola vydatá, alebo čo sa dialo v mojom manželstve, ale skôr ide o to, v akom období svojho života som sa nachádzala.“

Demi Lovato má na hlave konečne normálnu farbu. A keďže dala svojim vlasom v poslednej dobe celkom zabrať, teraz ich plánuje nechať chvíľu vydýchnuť. Tešíme sa, takto vyzerá omnoho lepšie, ako s nejakou modrou, alebo ružovou.

Kedže je teraz veľmi v móde priznávať sa k bisexualite (viď Cameron a Miranda), Jessie J zmenila stratégiu. Svoju bisexualitu nazvala len fázou, a prehlásila, že si chce nájsť manžela.

Brad Pitt nejako omladol. Stačilo mu na to zhodiť strašnú bradu a ešte horšie dlhé vlasy, nabrať trocha svalstva, a človek by mu 50ku nehádal ani omylom. Takto vyzeral v piatok pri odchode z nejakej galérie v LA, a náladu mu nepokazila ani pokuta za parkovanie.

Ginnifer Goodwin a Josh Dallas sa včera vzali. Nevesta mala šaty urobené na mieru, a brali sa pri romantickom západe slnka. Každú chvíľu by sa im malo narodiť dieťa.

Hilary Duff a Mike Comrie sa možno nakoniec ani nerozvedú. Od ich valentínskej dovolenky na Bahamáh sa vraj pravidelne stretávajú ako priatelia s benefitmi, a Mike vraj Hilary prosí o druhú šancu. Tento víkend spolu boli na festivale Coachella.

Naya Rivera a Big Sean zrušili svoje zásnuby. Čo len bude teraz Naya robiť? Ako má byť dokonalou kópiou Kim Kardashian bez svojho čierneho rappera?! Big Sean ako veľký gentleman priznal médiám cez svojho hovorcu, že to ukončil „po dôkladnom zvažovaní“ práve on. Ona ho vraj sekírovala, on ju vraj podvádzal, dokonca vraj chodili na terapiu, a to spolu boli len rok. Naya ho už stihla aj na twitteri obviniť, že jej ukradol z domu rolexky, takže už sa teším, ako bude táto telenovela pokračovať.

Selena Gomez síce vyzerá ako dobré dievčatko, ale napriek tomu robí rodičom zase vrásky. Napriek tomu, že s tým jej rodičia nesúhlasia, sa rozhodla, že ich prepustí zo svojich služieb a nájde si nového manažéra. Myslí si, že je dostatočne slávna na to, aby mala slávneho manažéra, a už pokukuje po manažérovi Katy Perry.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk