Najlepšie momenty MTV Movie Awards 2014

pridal kara 14.4.2014 o 18:50


Ceny sú rozdané, no určite sa patrí aj zrekapitulovať si najzaujímavejšie momenty večera.

Tieto MTV odovzdávania cien sú v poslednom čase nejaké iné, než keď som bola malá, a napäto ich sledovala v noci pred telkou. Minulý rok na MTV Video Music Awards behala Miley v podstate polonahá, a keby Robin Thicke nemal nohavice, asi by ho tam aj ošukala, a teraz na MTV Movie Awards máme striptíz Zaca Efrona. Ten je v obdivuhodnej kondičke, keď vezmete do úvahy, že šňupe jedna radosť.

Ale nie len Zac Efron je sexy polonahý. Tu máte sexy Conana. Nie nie, nemyslím barbara Conana, ale Conana O´Brienna.

Ďalším prekvapivým momentom večera bolo vystúpenie Eminema a Rihanny. Musím povedať, asi prvý krát pri počúvaní Rihanninho živého vystúpenia som nemala nevyhnutnú potrebu ho vypnúť, a počúvať radšej škriabanie nechtov po tabuli. Niekoho z jej manažérov asi konečne osvietilo, došlo im, že speváčka má vedieť spievať, a tak ju asi poslali na pár hodín spevu. Aj keď treba vziať do úvahy, že do istej miery asi pomohol aj half playback.

Klikni na fotku, a pozri si záznam z vystúpenia!

Mila Kunis má štýl. Mila má totiž úplne v péčku, čo si kto myslí, nemá potrebu potvrdzovať svoje tehotenstvo a bľabotať o ňom na každom kroku ako väčšina celebrít. Mila si proste nakráča na odovzdávanie cien jak pani v o tri čísla väčších šatách, a je jej to jedno. Neviem, či to bol pokus zakryť rastúce bruško, lebo to malo skôr presne opačný efekt. A keď  jej to bolo jedno, a chcela prísť za tehotnú, mohla si teda vybrať aj lepšie šaty. Keď si išla prevziať svoju cenu, ľudia pod pódiom museli mať skvelý výhľad na jej výber spodného prádla. No vzhľadom na jej výber šiat by ma vôbec neprekvapilo, keby pod nimi mala Ashtonove boxerky. 

A keďže väčšina áčkových celebrít túto udalosť diplomaticky odignorovala, organizátori zakročili, a pozvali aspoň Grumpy Cat.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk