Tori Spelling a jej reality show

pridal L 16.4.2014 o 20:21


Chuderka, podvedená Tori Spelling sa trepe so svojimi problémami do telky.

Veď čo, peniažky sú peniažky… Alebo chce byť len ako Kardashianovská família? Jej nová reality show bude mať premiéru 22. apríla. Zatiaľ si môžete pozrieť aspoň malú ukážku toho, čo v nej môžete vidieť. V hlavnej úlohe zarevaná Tori s manželom Deanom McDermottom. V upútavke Tori narieka, že mu nikdy nebude schopná dať dostatok sexu, a že nikdy nebude spokojný len s ňou. Samé inteligentné relácie a filmy v tej telke, čo si budeme hovoriť….

Tori, Dean a ich 4 deti boli pekná šťastná rodinka. Avšak len do chvíle kým Dean nepodviedol Tori počas víkendu v Kanade s 28 ročnou Emily Goodhand. Keď sa jeho nevera prevalila, zbalil tašky a odišiel z domu na liečenie. Dean začal svoj čin ľutovať, a verí, že budú znovu veľká šťastná rodinka.

K celej tejto veci sa nedávno vyjadrila aj Tori. Pre US Weekly povedala: „Môže to byť ešte vzťah. Otázkou je, či mu ešte dokážem veriť. Tiež sú do toho zapletené aj deti. Musím sa s tým vysporiadať. Nemôžete prestať milovať niekoho len preto, že vám spravil niečo zlé. Keď sme sa o tom bavili, nechcela som, aby mi to do detailov opisoval. Držali sme sa iba faktov. Nebolo to o pocitoch. Počúvala som, a dávala som pozor, aby som neukázala nijakú emóciu. Neplakala som. On neplakal. Bol ako manžel, ktorý bol prichytený pri nevere.“

Kedysi

Dnes








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk