Miley Cyrus hospitalizovali!

pridal kara 16.4.2014 o 18:52


No ak ste sa práve potešili, že na psychiatriu, sklamem vás…

Ako ďalšia možnosť sa núka, že si odkúsla svoj večne vyplazený jazyk. Ale ani to sa nestalo. Dokonca sa ani neprefetovala…. Teda, aspoň to tvrdí. Oficiálna verzia je, že dostala silnú alergickú reakciu na antibiotiká. Takže zase ruší koncerty. Minuly týždeň zrušila jeden kvôli chrípke, a kvôli hospitalizácii zrušila koncerty včera a dnes. Odkedy sa na chrípku dávajú antibiotiká? A vraj to ani nebola chrípka, ale Miley skrátka nevedela uniesť stratu svojho štvornohého kamoša.

Keďže sa Miley s nami delí na jej twitteri pomaly o každý prd, a na Instagram si fotí aj slzy v oku, celkom sa čudujem, že nepovedala na nejakej sociálnej sieti, čo jej vlastne je. Teda, to že je na hlavu už vieme, ale čo sa jej stalo teraz, myslím.

Miley sa ale vraj cíti hrozne, všetkým sa strašne ospravedlňuje, a odkazuje nám, že doktori a „octopussy“  sa o ňu výborne starajú. Mňa teda ešte do nemocnice v zlom stave neviezli, ale predpokladám, že keď je človek v zlom stave, tak asi nemá energiu fotiť selfie a písať na twitter.

Ale aby som teda len nehovorila, čo sa jej nestalo, tu máte moju verziu. Miley, ktorá sa aj tak nevie ovládať, sa prestala po strate psíka ovládať už úplne, a tipujem, že sa prechlastala alebo prefetovala.

Toto ale nie je jediná aktuálna dráma v živote Miley. Aj dráma so psíkmi sa dočkala pokračovania. Malá Moonie u nej vydržala presne…(fanfáry)… DESAŤ DNÍ! Miley sa rozhodla, že ju dá preč, pretože je pre ňu ešte priskoro. A tiež sa vraj bojí mať malého psíka po tom, čo sa stalo. Milá Moonie, tešíme sa, že si vyviazla z priameho ohrozenia na živote, a veríme, že v novom domove ťa čaká dlhší život ako u Miley!



Zaradené pod: Celebrity, Miley Cyrus, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk