Lady Gaga je škaredá!

pridal kara 17.4.2014 o 14:17


Wow, to je ale šokujúce, však? To ste určite netušili!

Lady Gaga si myslí, že nás nejakým photoshopom obalamutí. Ale nie, milá moja. Nezožrali sme to ani Beyoncé, a tebe to nezožerieme už duplom. Najskôr som rozmýšľala, ako je možné, že Versace si na reklamnú kampaň vybral práve Gagu, a potom mi došlo, že je kamoška s Donatellou Versace. A tá je známa tým, že nemá veľmi zdravý úsudok (najmä čo sa týka plastických operácií), takže to mnohé vysvetľuje.

Tieto dve úplne vidím, ako sa dohovárajú, ktorá z nich je krajšia. Tak to totiž v ženských priateľstvách chodí, kamoške predsa nikdy nepoviete, že je škaredá, tučná, zle namaľovaná… Teda, ja hej. Asi preto sa viac priatelím s mužmi. ??

Varovanie pre slabšie povahy: nasleduje veľa fotiek nevyretušovanej Gagy.

A takto to vyzerá po zásahu čarovného prútika a dobre vydareného zaklínadla. Rá rá á á á, romá ro má má, gá gá ú lá lá a razom je 5 kíl fuč, z placiek sú zrazu cecky, zo žltých vlasov platinová blond, a z choro vyzerajúcej tváre s kruhmi pod očami alabastrová pleť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk