Nevydarené spevácke pokusy

pridal kara 21.4.2014 o 20:17


Ako to dopadá, keď sa snaží spievať Paris Hilton, David Hasselhoff alebo Kim Kardashian?

Spevácky počin Paris Hilton má ešte asi väčšina z nás v čerstvej pamäti. Paris nás totiž chcela utvrdiť v tom, že jej jediný talent nie je len míňanie peňazí, ale ukázala nám skôr pravý opak. V klipe sa zvodne vlní okolo školáka, a asi si myslela, že  je to sexy.

Ale Paris Hilton nie je jediná zbytočná štetka, ktorá sa po svojom porno videu pokúsila preraziť aj videom hudobným. Tak, ako sa to nepodarilo jej, sa to nepodarilo ani Kim Kardashian.

Aj Lindsay Lohan sa pokúšala spievať. V pesničke sa rozčuľuje nad výmyslami bulvárnych novinárov, a hovorí nám, aby sme rešpektovali jej súkromie. A teraz točí reality show dokument o tom, ako sa snaží po protialkoholickom liečení zaradiť naspäť do života. Už jej asi nechýba súkromie, ale peniaze.

Heidi Montag možno nepoznáte, ale ľutovať nemusíte. Ďalšia vyperoxidovaná preplastikovaná hviezdička z nejakej reality show. A aj ona sa pokúšala spievať, no nevyšlo.

Courtney Stodden je síce tiež vyperoxidovaná a už aj preplastikovaná, ale ju všetci poznáme. Tá sa dokonca nenechala odradiť ani neúspechom svojej prvotiny, ktorá bola taká katastrofálna, až to slovo nadobúda nový rozmer, a naspievala aj ďalšiu pesničku – Reality. Tu máte výborný príklad toho, čo sa dá spraviť v nahrávacom štúdiu úpravou hlasu. Na počudovanie je však Reality celkom vydarená odrhovačka, a keby to nespievala práve ona, som presvedčená o tom, že by si na tom decká v Dopleri frčali (ak to teda ešte existuje).

Ďalšia kategória po zbytočných štetkách sú herci. Spievať sa pokúsil aj Eddie Murphy, a v tomto počine mu bol nápomocný dokonca sám Michael Jackson.

Ách, tie roky osemdesiate. Bruce Willis mal ešte vlasy, a dokonca aj spieval.

A to najlepšie nakoniec – spievajúci Mič Bjukenen. Tento výborný hudobný počin si dokonca ešte pamätám z čias, keď ho hrávali na Music Boxe. Doteraz pevne verím, že to David myslel ako recesiu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk