Biebera možno znova zavrú. Daj na to!

pridal Lilinka 27.4.2014 o 9:25


V prvom rade by som sa mala predstaviť, som pre začiatok NoName, neviem prečo do riti mám robiť reklamu Igorovi Timkovi a celej jeho famílii ale ok. Tak toto je moja Prvaaaaaaa, moja dlaň v tvojej dlani, pikoška. Chcelo by to prešmyšku. Ok už to mám. NoName sú tiež chlapi a chlapi majú čo? Vajcia.

Tak teda vajcia. Určite si pamätáte fenomenálne napísanú pikošku od kaji a o tom ako nimi obhádzal dom svojho suseda. Áno viem, na čo myslíte, škoda že nehádzal tými čo mal medzi nohami, aby svet ušetril od šírenia svojho genofondu (možno by nimi aj hádzal, keby nejaké mal). Bohužiaľ, boli to vajcia poškodenej sliepky, nazývanej tiež nosnica. Tá ešte stále čaká na svoje odškodné.

Svetlo sveta uzrelo video, ktoré našli pri prehliadke Bieberovho (ďalej už len vajcošovho) domu, v ktorom sa zakrádal popri susedovom dome bezprostredne po hode nevinnými nenarodenými kuriatkami. Na páske možno vidieť ako si ťapušká (high five) so svojimi kamarátmi.

Pohlavný orgán činný v trestnom konaní povedal, že video je vajcošova vlastná nahrávka (najmúdrejšia vec po tom ako obhádžete susedovi dom vajciami je nahrať si to a hneď po tom si to s kamarátmi doma púšťať a tapuškať si. Vieme kto zo súboja vajcoš a nosnica má väčší mozog).

Najvtipnejšie na tom je, ako policajti spoznali, že na videu je samotný vajcoš. Mal totiž na sebe ten istý škaredý sveter ako na fotke postnutej na instagram na druhý deň. Toto video by mohlo vajcošovi priťažiť pri určovaní, či ide o priestupok alebo trestný čin. Zdá sa, že okolnosti hrajú do kariet poškodenej nosnice. Pevne veríme že spravodlivosť zvíťazí a naparia mu za to trest, aký si zaslúži. Nosnica sa vyjadrila, že by si zaslúžil, aby niekto hádzal jeho vajciami. Všetci s napätím čakáme ako sa prípad vyrieši.

… dúfame, že takto

Biebera možno znova zavrú. Daj na to!

Pohlavný orgán

Biebera možno znova zavrú. Daj na to!

kuriatka bezprostredne pred smrťou

Biebera možno znova zavrú. Daj na to!

a po nej ??

Biebera možno znova zavrú. Daj na to!

Biebera možno znova zavrú. Daj na to!

škaredý sveter a tajné dieťa Eda Sheerana

Biebera možno znova zavrú. Daj na to!

Čakám na vaše komentáre, šup šup.

Biebera možno znova zavrú. Daj na to! Biebera možno znova zavrú. Daj na to! Biebera možno znova zavrú. Daj na to! Biebera možno znova zavrú. Daj na to! Biebera možno znova zavrú. Daj na to! Biebera možno znova zavrú. Daj na to!



Zaradené pod: Celebrity, Justin Bieber, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk