Čo nového Edo?

pridal Lilinka 28.4.2014 o 16:11


Chystajte šampusy sheerios! (zlaté, keď fanúšikov volajú ako cereálie, i keď, na Slovensku by sme mohli byť aj Edofili… Beriem tie cereálie.) Edo má konečne niečo iné ako Swiftku za riťou. Malý ryšavý hobit vydáva nový album! (zvuk vybuchujúceho šampusu)

Po takmer 3 mučivých rokoch chaotických zvukov všeliakých pózerov, keď už sme si všetci začali myslieť že nás /ojebáva/ klame, a nový album budú počúvať až naše pravnúčatá, sme sa dočkali hudby.

Za také tri roky sa dokáže napríklad v hlave Courtney Stoden vyvinúť jedna mozgová bunka, Kim K. stihne postnúť 12 567 fotiek zadku, alebo sa vyučíte za murára. (Zvuk puknutia bublinkovej fólie) – Courtnina bunka umrela. R.I.P.

Album sa volá sa X , čo znamená tiež násobiť, a vraj to je rovnica, do ktorej tie 3 roky zapadajú. Čakať tak dlho, ako Bella na Edwardov penis, aby človek zistil, že matika sa pchá už aj do hudby, trošku naserie.
Tak pre srandu : Prvý album z 2011 a druhý z 2014 x 3 = ?
Rozbolela ma hlava.

X vyjde 23. Júna a producentom je Pharrell „Happy“ Wiliams. A schvaľovala ho Taylor Swift, z ktorej orangutanieho držania tela je Edo úplne na tvrdo/na mäkko. Nemám ju rada lebo ho chudáka strčila do friend zone. Pikača jedna!
Hlavu hore Edíku, keď sa mohol dostať z friend zone Ron, môžeš sa aj ty. Veď si tiež ryšavý.

Vymakaný obal ??

Čo nového Edo?

Pharrell

Čo nového Edo?

Skolióza, Edo a plťky

Čo nového Edo?

Edo a fanúšik, ktorý sa neholí, od vydania prvého albumu.

Čo nového Edo?

Ed Sheeran – Sing

Ed Sheeran – New York

/Nela Pocisková/Ed sheeran – (So in Love) Tenerife sea

Ed Sheeran – I see fire

Ten čo sa dostal z friend zone – Lego House

Čo nového Edo? Čo nového Edo? Čo nového Edo? Čo nového Edo? Čo nového Edo?



Zaradené pod: Celebrity, Ed Sheeran




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk