Walkerov posledný film

pridal Lilinka 3.5.2014 o 17:12


Paulov mladší brat Cody, robil promo charite Reach out worldwide a poskytol rozhovor k filmu Brick Mansions, ktorý bol posledným filmom, ktorý Paul stihol dotočiť. Keď rozprával o svojom bratovi, rozplakal sa.

Smrť člena rodiny je asi tá najhoršia vec v živote, ktorá vás postretne. Obzvlášť bolestivá je tá nečakaná, keď človek nemá šancu rozlúčiť sa. My „necelebritní“ máme to šťastie, že smútime mimo bleskov fotoaparátov.

Paul bol však herec, morský biológ a člen charitatívnej organizácie. Jeho bratia šľachetne prijali úlohu dokončiť, čo on nestihol.

Caleb a Cody Walker (ktorý svojmu staršiemu bratovi akoby z oka vypadol) dokončujú siedmu časť Rýchlo a zbesilo. Cody, nedávno poskytoval rozhovor, v ktorom rozprával o svojom bratovi, jeho poslednom filme a jeho charite. Počas, nazvime to „skajpového rozhovoru“, keď hovoril o tom aký dobrý človek Paul bol, a že to bol jeho veľký brat a bol mu vzorom, ho smútok premohol. (mňa takmer tiež) ??

Na Rýchlo a zbesilo som vyrástla. ( práve to dávajú v telke, v momente keď o tom píšem) Od prvého filmu som bola zamilovaná do Briana a nevedela sa dočkať, kedy dostanem vodičák. Skoro som odpadla, keď som ho videla na dokumentárnom kanáli, ako značkuje žraloky. Žraloky! Odvaha mu teda nechýbala. Málo ľudí vie, že mal vyštudovanú morskú biológiu a plával ako ryba.

Cody v rozhovore tiež vravel, že ľudia poznali jeho brata, len ako sedí za volantom rýchlych áut. Brick Mansions (slovenská premiéra 8.5. 2014) bude z trošku iného súdka. Je to remake filmu Okrsok 13 a bude tam veľa parkouru. Nie takého toho s koníkmi ale toho, kde ľudia skáču z budovy na budovu. Vraj to má byť jeho fyzicky najlepší výkon vo filme. A tiež tam bude ten týpčo, ktorý vyzerá ako Dustin Hoffman. ??

Fotky z Brick mansions:

Walkerov posledný film

Walkerov posledný film

Walkerov posledný film

Walkerov posledný film

Walkerov posledný film

Walkerov posledný film

Walkerov posledný film

Cody, Caleb a Paul

Walkerov posledný film

Z dotáčania Rýchlo a zbesilo 7

Walkerov posledný film

S dcérou Meadow

Walkerov posledný film

Ako morský žralok

Walkerov posledný film

Walkerov posledný film

S Evou Menzes Mendes predvádzal fintu „keruj a čum“ (ride and stare)

Walkerov posledný film

Cody o Brick mansions a Reach out worldwide (majte po ruke vreckovky ?? )

 

Brick mansions CZ trailer

Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film Walkerov posledný film







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk