Diabolsky sexy Julian

pridal kara 4.5.2014 o 18:52


Aj keď už dávno nie je Cole Turner z Čarodejok, milujeme ho dodnes.

Áno, viem, že to sú po slovensky Čarodejnice, nie Čarodejky, ale  nikdy som to po slovensky nepozerávala, takže Čarodejky a basta. Pajper a svetlonosič ma od slovenského dabingu odradili hneď, ako sa objavil. Ale prejdime k Julianovi McMahonovi.

Julian sa narodil 27. júla 1968 v Syndey. Svoju kariéru začínal ako model, a to celkom oprávnene, keďže vyzerá sakramentsky dobre, a má na to aj výšku (188cm). Hrať začal v roku 1989 v v austrálskom seriáli Home and Away, kde hral vojaka. A takto to vyzeralo, keď robil modela:

V roku 1994 sa oženil s Dannii Minogue, no vydržalo im to len rok.

Druhé manželstvo trvalo len o čosi dlhšie. 22. decembra 1999 sa oženil s herečkou Brooke Burns, ktorá bola pár rokov na to zasnúbená s Bruceom Willisom. V júni 2000 sa im narodila dcéra Madison. Ale rozprávke bol čoskoro koniec, a keď mala Madison len osem mesiacov, manželstvo sa rozpadlo, a  z len 22ročnej Brooke bola slobodná matka. Oficiálna verzia je, že sa odcudzili, keďže hneď po narodení Madison odletela na Honolulu točiť Baywatch Hawaii, a Julian musel kvôli práci ostať v LA. Tá neoficiálna ale je, že Julianovi učarovala jedna z čarodejníc. Alyssa Milano to ale nebola.

Bola to Shannen Doherty. Po tom, ako ju vykopli zo seriálu, keďže sa s ňou nedalo spolupracovať, odletela do Kanady natáčať film Another Day, v ktorom hral aj Julian, a nejako preskočila iskra. Hlavným dôvodom, prečo Shannen zo seriálu odišla bolo to, že sa nevedeli s Alyssou Milano vystáť, a tak musela byť celkom zaujímavá situácia, keď jej frajer, ktorý v Charmed naďalej účinkoval, sa chodil vykusovať práve s Alyssou na natáčanie. Tento vzťah ale vydržal len rok.

Cole Turner

Po Charmed sa Julian presunul do ďalšieho seriálu – Nip/Tuck (Plastická chirurgia, s.r.o.), kde hral roky jednu z hlavných postáv. Za túto postavu bol dokonca nominovaný aj na Golden Globe.

Záporné postavy Julianovi idú, a tak sme ho mohli vidieť aj v oboch Fantastic Four.

Alebo v roku 2007 vo filme Premonition (Predtucha) so Sandrou Bullock:

A v roku 2010 aj v RED:

Julian v Rocky Horror Picture Show 35th Anniversary

Julian bol aj jedným z kandidátov na Jamesa Bonda v Casino Royale, ale rolu nakoniec získal Daniel Craig. No nie je to škoda?!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk