Britney je Bitch!

pridal Lilinka 5.5.2014 o 13:53


Britva, ako ju ja volám, sa nenazýva bitch len tak pre nič za nič.

Po dvoch prudko serious článkoch si už potrebujem do niekoho rýpnuť, a kto iný má väčšie právo dať dole svojho dlhoročného idola ako bývalá členka jej oficiálneho fanklubu?! (z ktorého ma vyhodili. Bitches! )

V skrini sa mi váľa stará VHS kazeta, s jej vystúpením vo Vegas, spolu s tromi fasciklami všelijakých vystrihovancov jej fotiek, keď bola ešte sexi, tvrdila že je panna (Justin tvrdil niečo iné) a jej pesničky neboli plné elektra. Mala by som to vyhodiť.

Moje svedomie sa ozýva. Prečo si po nej opakovala a dala si si piercing do pupka, keď máš nábeh mať faldíky práve tam? Ja však oponujem. Drž hubu, som ešte mladá a budem mať tehličky. Začínam cvičiť. Hneď od zajtra. Moje sebareflextívne ja začalo krčať: You better work Bitch!

Ako som tak surfovala, bohužiaľ len na nete, narazila som na infošku, že Britva sa na Bitch s veľkým B nehrá. Hlasy v jej hlave ktoré vznikli kombináciou Xanaxu a chľastu, jej vravia, že ona cvičiť nepotrebuje, ba ani trénovať. Stačí o tom iba spievať. Miesto toho aby prišla na skúšku videoklipu k songu Work Bitch načas, šľahla si radšej dvojitú dávku náladového koktejlu. Veď správna celebrita vždy mešká aby pôsobila dôležito. Čo ju po tom, že bude mať problémy s ovládaním končatín, na ktoré neplatí gravitácia a stále ich to ťahá niekam do vesmíru. Neriešila, že si opäť začnú žiť vlastným životom a lietať zo strany na stranu.

Len čo sa Bitch konečne dostavila na skúšku s párhodinovým oneskorením, a začala „tancovať“, jej falošné vlasy ju zradili a padli jej do tváre. Po tom ako mala pohľad zastretý drogami a veľmi nekvalitnou parochňou, jej antigravity rúčky ožili a začali sa metať zo strany na stranu. Dometali sa až do ksichtu tanečnice Dawn Noel, ktorá tancovala vedľa. Všetci v miestnosti počuli praskavý zvuk. Bitch sa len otočila a povedala: „Sorry“ a v metaní ručičkami pokračovala. Zlaté.

Po poľhoďke Dawn začala mať silné bolesti, a museli ju previezť na chirurgiu. Doktor jej oznámil, že má zlomený nos a musí podstúpiť operáciu. Dawn tvrdí, že nepodala žalobu, lebo jej Bitch sľúbila, že uhradí všetky náklady za zdravotnú starostlivosť. Ako sa po pár mesiacoch ukázalo, nechutne ju oyebala a tak Dawn Noel Breaking Dawn ?? neostalo nič iné ako podať žalobu.

Breaking Dawn

Britney je Bitch!

Britney Spears Bitch a jej ruky ignorujúce gravitáciu

Britney je Bitch!

Britney je Bitch!

Britney je Bitch!

Britney je Bitch!

Britney je Bitch!

Keď začnú žiť vlastným životom:

1. Tyk zvaný : Aha 5 dolárovka!

Britney je Bitch!

2. Teraz ma vidíš, teraz ma nevidíš

Britney je Bitch!

3. Pouličná bitka

Britney je Bitch!

4. Pipika

Britney je Bitch!

5. Kleopatra si nalakovala nechty

Britney je Bitch!

6.Preč s omrvinkami

Britney je Bitch!

7. šialená krava

Britney je Bitch!

bitches, bitches everywhere…

Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch! Britney je Bitch!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk