Ako sa majú Priatelia?

pridal kara 5.5.2014 o 22:53


Dnes je to už desať rokov, odkedy bola odvysielaná posledná epizóda Priateľov. Čo sa u hercov za tých 10 rokov zmenilo?

Courteney Cox ani tak veľmi nezmenil čas ako plastiky. A je to škoda, lebo kočka to bola veľká. Od skončenia Priateľov si zahrala v seriáli Dirt, v ďalšom pokračovaní Vreskotu, a už beží piata séria seriálu Cougar Town, ktorému sa celkom dobre darí. Chvíľu po skončení natáčania Priateľov porodila dcéru Coco, a s jej otcom sa už aj stihla rozviesť. Aktuálne sa stretáva s Johnnym McDaidom zo Snow Patrol. Už spolu aj bývajú, a ich dobrý kamarát Ed Sheeran nezabúda informovať bulvár o každej novinke v ich vzťahu. On ako prvý potvrdil, že sa stretávajú, a nedávno zas vykecal, že už spolu bývajú, a radi by spolu mali aj dieťa. Ako to plánujú spraviť, to neviem, keďže Courteney má mesiac pred 50kou a mala roky problém počať aj dcéru Coco, ale nechajme sa prekvapiť.

Jej seriálovému bratovi Davidovi Schwimmerovi sa ale až tak dobre nedarí. Jediné, čo stojí za zmienku v jeho profesionálnom živote, je Madagaskar. Nadaboval tam hypochondra Melmana. V roku 2010 sa oženil s britskou fotografkou Zoe Buckman, a v máji 2011 sa im narodila dcéra Cleo.

Davidova seriálová polovička Jennifer Aniston to má ale o čosi zaujímavejšie. Ako už všetci vieme, len chvíľu po skončení seriálu sa rozviedla, keďže sa jej Brad začal pelešiť s Angelinou Jolie, a nasledovala doslova mediálna dráma, ktorá v podstate trvá doteraz. Nič to, že je to už 10 rokov, doteraz pravidelne nájdete články o tom, ako Jennifer smúti, a snaží sa otehotnieť, a smúti. No nie je to celkom tak. Jennifer sa netají tým, že je spokojná so svojím životom, a že jej priatelia a blízki sú jej rodina, ktorú si vybrala. Je zasnúbená s hercom Justinom Therouxom. V kariére sa jej darí asi najlepšie zo všetkých účinkujúcich, a má na konte filmy ako Horrible Bosses, Just Go With It, The Bounty Hunter, Marley & Me, The Break Up, Derailed, a aktuálne natáča Horrible Bosses 2 a drámu Cake.

Zjazvená Jen na natáčaní Cake

Lisa Kudrow alias Pheobe ale tiež nelení. Objavila sa vo filme P.S. I Love You, v seriáloch Web Therapy, Scandal, The Comeback, a najnovšie ju uvidíme v komédii Neighbors. Vytvorila aj zaujímavý dokument Who Do You Think You Are?, kde sa hrabú celebritám v rodokmeňoch. Od roku 1995 je vydatá za Michaela Sterna, a v roku 1998 sa im narodil syn Julian. To bolo vtedy, keď Pheobe čakala trojičky pre svojho brata.

Matthewa Perryho je veľká škoda. Jeho problémy s liekmi na predpis a závislosť od alkoholu zatienili jeho talent, a tak sa mu nedarí až tak dobre, ako by sme chceli. Teraz sa má dobre, a ostáva nám len dúfať, že sa zase nevráti na zlé chodníčky. Zahral si napríklad vo filme 17 again so Zacom Efronom, hral v seriáloch Mr. Sunshine a Studio 60 on the Sunset Strip, a objavil sa aj v The Good Wife, Go On, Childrens Hospital a Scrubs. Matthew je stále slobodný.

Matta LeBlanca sme mohli hneď po skončení Priateľov vidieť v spinoffe Joey, ktorý ale bežal len dve série. Potom si dal Matt dlhúúúú pauzu od práce, a potom začal hrať v seriáli Web Therapy, a v Episodes, kde hrá verziu samého seba, a za túto úlohu aj získal v roku 2012 Golden Globe. V roku 2006 sa rozviedol s Melissou McKnight, s ktorou má dcéru Marinu.

Elliott Gould alias Jack Geller si zahral v Dannyho parťákoch vo všetkých troch častiach, a Christina Pickles alias Judy Geller pokračovala len v epizódnych postavách v mnohých seriáloch.

Maggie Wheeler alias Janice Litman Goralnik sa po skončení Priateľov objavila v mnohých seriáloch, no išlo len o epizódne postavy. Dokonca ste ju mohli vidieť aj v jednej epizóde How I Met Your Mother ako realitnú agentku, ktorá predala Lilly a Marshalovi ich prvý byt.

James Michael Tyler / Gunther

Marlo Thomas / Sandra Green

Paul Rudd / Mike Hannigan

Tom Selleck / Dr. Richard Burke

Hank Azaria / vedec David

Morgan Fairchild a Katheleen Turner / Nora Bing a Charles Bing

A či sa dočkáme pokračovania? Vyzerá to tak, že nie. Našťastie. Tým by sa už všetko aj tak len pokazilo.

 

Posledný rozhovor všetkých šiestich priateľov, ktorý robila (ako inak) Oprah:








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk