Megan Fox ukázala deti

pridal kara 7.5.2014 o 20:53


A našťastie môžeme povedať, že aj keď Megan posadol rovnaký démon ako Joan Rivers, dobré gény jej ostali.

A dobré gény má nepochybne aj Brian Austin Green, takže tento svet obohatili o dvoch pekných chlapcov. Z ktorých dúfam vyrastú pekní chlapi. A pri pohľade na malého Noaha Shannona mám dôvodnú obavu, že už aj napichané pery sú dedičné.

Prečo plastickí chirurgovia zhovadili Kim Kardashian, Joan Rivers, Jackie Stallone, Janice Dickinson, tomu rozumiem. V komentároch sme už totiž prišli na to, že majú zrejme klub, v ktorom sa na týchto znetvoreniach výborne zabávajú. Ale prečo toto urobili Megan? Dokonalej Megan? Usekla by som tomu chirurgovi tie šmatlavé ruky. Asi ich má až také šmatlavé, že Megan pri sekaní nosa omylom spravil aj lobotómiu, inak neviem, prečo v tých operáciách stále pokračuje. Veď má za pár dní len 28, ako bude vyzerať o desať rokov?

Bodhi Ransom a Noah Shannon

Megan Plastová Foxová u Ellen:

 

Si to ty, Megan?

S fotošopom sa ale dá vyčarovať všeličo, napríklad aj z tejto Megan tá, ktorá sa ešte trocha podobá na svoje staré ja, ktoré milujeme. Ale aj tak má podľa mňa zase nový nos. Tu sú jej najaktuálnejšie sexy fotky – fotky z minulého leta z reklamy na vôňu Avon Instict.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk