Throwback Thursday: Robert Downey Jr.

pridal kara 8.5.2014 o 18:51


Minule sme sa bavili na smiešnych outfitoch z čias minulých, tentokrát sa pozrieme na zúbok Robertovi. Ten vyzeral dobré snáď už aj v maminom bruchu.

Robert Downey Jr. sa narodil 4. apríla 1965 na Manhattane v New Yorku. Jeho filmový debut bol v otcovom filme Pound, kde sa objavil ako päťročný.

Otcovi ale nevďačí len za kariéru, ale aj za problémy s drogami. Keďže jeho otec vo veľkom užíval drogy, Robert k nim mal prístup už ako šesťročný. V tomto veku prvý krát vyskúšal marihuanu. Robert sa neskôr vyjadril, že keď s otcom spoločne užívali drogy, bolo to vlastne jeho vyjadrovanie lásky k nemu jediným spôsobom aký poznal. No proste otcovská láska ako vyšitá.

V desiatich rokoch žil v Anglicku a študoval balet.

Neskôr navštevoval Stagedoor Manor Performing Arts Training Center v New Yorku. Keď sa jeho rodičia rozviedli v roku 1978 presťahoval sa s otcom do Californie, no v roku 1982 sa vykašlal na strednú a rozhodol sa presťahovať naspäť do New Yorku a venovať sa svojej hereckej kariére.

So Sarah Jessicou Parker sa stretol prvý krát na natáčaní filmu Firstborn v roku 1984, a rozišli sa v roku 1991 kvôli jeho drogovej závislosti.

V máji 1992 sa oženil s herečkou Deborah Falconer len po 42 dňovej známosti.

V septembri 1993 sa im narodil syn Indio Falconer Downey. Odlúčili sa v roku 2001, a v apríli 2004 sa konečne rozviedli.

Robert a Indio

Robert v Ally McBeal (2000)

V roku 2003 pri natáčaní filmu Gothika spoznal Susan Levine, s ktorou sa zobrali v auguste 2005. Robert neužíva drogy od júla 2003 a práve Susan mu pomohla s prekonaním tejto závislosti. V roku 2012 sa im narodil syn Exton Elias Downey a dodnes sú spolu.

2014







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk