Čo týždeň dal

pridal kara 11.5.2014 o 20:23


Rita Ora asi naozaj veľmi chce byť speváčka. Včera na koncerte v Londýne sa teda hecla, a urobila striptíz!

Na pódiu sedela jej kamoška Lindsay Lohan, a tvárila sa pri tom takto. (ja som sa tvárila podobne)

Scarlett, čo sa ti to stalo preboha? Áno, viem, že si tehotná, ale aj tak nechápem. Hovorí sa, že keď žena čaká dievčatko, berie jej krásu. Takže Scarlett čaká dievčatá aspoň tri. A keďže nebola bohvieaká pekná ani predtým, je to celkom prúser priekak. Takto si vyrazila so snúbencom na svadbu v Somersete v Anglicku.

Katie Price má jednu dobrú a jednu zlú správu. Je tehotná a rozvádza sa. Takže vlastne asi obidve sú zlé, pretože byť dieťaťom tejto psychopatky asi nie je med lízať. Katie je ale aj bystrá, a na to, že je tehotná, prišla až v 6. mesiaci. A mužíček sa jej potom priznal so 7 mesačnou aférou s jej najlepšou kamoškou, ktorá im bola aj za svedka na svadbe. No proste zábava.

Tento týždeň sa šírili reči, že Kim a Karol už sú svoji, ale nie sú. Nebojte sa, to by Kim nedopustila, aby sme to zmeškali. Túto správu dokonca vyvrátila aj na svojom twitteri.

A takto vyzerá ich pozvánka na svadbu:

Hughovi Jackmanovi sa vrátila rakovina, ale už je vraj znova všetko vonku. Hugh, dávaj na seba pozor, bola by ťa škoda!

Jennifer Aniston je podľa InTouch magazínu už asi po osemdesiaty krát tehotná. Ale no tak, už by aj stačilo, veď to už ani nie je vtipné.

Bruce Willis a jeho žena Emma majú ďalšiu dcéru! Emma porodila v pondelok dievčatko Evelyn Penn Willis.

A nakoniec brucho Christiny Aguilery. Zatiaľ sa celkom drží, aj keď otehotnela dosť rýchlo po tom, čo sa dala naspäť do formy.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk