Tom Beck (Pikoška na želanie)

pridal Lilinka 11.5.2014 o 15:17


Tom Beck (vpravo), je vskutku zaujímavý týpek. Tento Nemec, jemne šmrncuntý franczúzskom, má toľko talentu, že by sa to v pohodičke dalo rozdeliť medzi desiatich ľudí.

Zatiaľ najznámejší počin nemeckého fešiho je , , Semirov parťák“ v Kobre 11. Kobra sa vysiela už 18 rokov! HFŠ!(Holly fucking shit) To je jeden celý dospelý človek. Ben Jäger bol Tomov seriálový charakter, alebo šťastné číslo 7. Zo seriálu odišiel, aby sa začal venovať hudobnej kariére. Ešte predtým absolvoval Bavorskú akadémiu divadla a študoval tanec. Hrá na piatich hudobných nástrojoch(!) (gitara, klavír, akordeón, varhany a bicie) spieva, šermuje, hrá tenis, futbal, profesionálne tancuje a hovorí tromi jazykmi (nemecky, anglicky, francúzsky). Tomu sa hovorí spravodlivé delenie talentu.

Tom Beck

Bon žúr mesjé

Tom Beck

Pozdravujem slečnu sedembodkovú ??

Pikošku píšem, lebo moja nemčina je trošku besser ako tá Karina.

Mať také dlhé mihalnice, tak si pískam

Tom Beck

čepička

Tom Beck

V roku 2011 mu vyšlo cédečko s názvom Superficial Animal. Chvalabohu spieva po anglicky. Nemčina je antisexy jazyk a spievať v nej by malo byť zakázané.

Tom Beck

Tom Beck – Ain´t got you. Swiftka má vážnu konkurenciu. Odporúčam pozrieť do konca ;))

 

Tom Beck – Sexy. , , Ju mejk me feel sexeeee“ miestami znel ako Picho Čmelár

 

Tom Beck – Going with the flow – Live. Nekukajte, ten nemecký začiatok vám vezme všetky ilúzie

 

Rok 2014 jžš ??

Tom Beck

Tom Beck

Tom Beck

Tom Beck

Tom Beck Tom Beck Tom Beck Tom Beck Mať také dlhé mihalnice,  tak si pískam Mať také dlhé mihalnice,  tak si pískam Tom Beck Tom Beck Tom Beck Tom Beck



Zaradené pod: Tom Beck




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk