Angelina je nejaká bledá

pridal kara 13.5.2014 o 21:04


Čím to asi bude?

Budeme ešte chvíľu pokračovať v investigatívnej žurnalistike. To neni len tak, stále si robiť srandu z celebrít. Treba aj nejaký ten seriózny článok.

Takže poďme sa pozrieť na to, čo sa asi tak mohlo stať Angeline. Moja prvá teória je, že na seba Angie vysypala trocha koksu. Teda trocha viac. Keďže toho veľa nepoje, chýba jej energia a teraz už vieme, kde ju načerpáva. Alebo možno aj papá, a vďaka čarovnému bielemu prášku si udržuje figúru. Takže dievčatá, šup do toho, predstavujem vám novú koksovú diétu! Nie, nie kokosovú! Koksovú! Pustíš ten kokosový koláč?!

Verzia číslo dva je, že milujúca matka Angie pred odchodom na premiéru The Normal Heart v NY piekla nejaké dobroty deťom. Možno aj také kokosové koláče, na aké ešte stále poškuľujete. A keďže jej na vzhľade až tak nezáleží (haha), iba na seba hodila šaty a celá taká pomúčená utekala na premiéru!

Ako tretiu možnosť vidím vitiligo. Stráca pigment po vzore Michaela Jacksona. Podiel na prepuknutí tejto choroby má aj stres, a toho má vychudnutá Angelina s dvadsiatimi deťmi asi viac než dosť.

A ďalšia, tá najmenej pravdepodobná možnosť, je, že má proste hrozne spravený makeup. Mám takého tušáka, že niekto dostane výpoveď.

Čože? Mám niečo na tvári? Kde?

Doriti. 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk