Angelina Jolie sa nesťažuje

pridal kara 24.5.2014 o 20:20


Ale Gwyneth Paltrow sa to asi veľmi páčiť nebude…

Tá sa totiž pred pár týždňami v jednom rozhovore vyjadrila, aké to má vlastne chúďatko ťažké.

„Mám to oveľa ťažšie. Myslím, že je to iné, keď máte prácu v kancelárii, pretože je to rutina. Môžete kopec vecí urobiť už ráno a potom večer prídete domov. Ale keď pracujete na filme, veľakrát vám povedia: Potrebujeme aby si šla na dva týždne do Wisconsinu.  A tam potom pracujete 14 hodín denne a to je veľmi náročné. Myslím, že mať obyčajnú prácu – a samozrejme, že aj tam sú isté výzvy – ale je to iné ako natáčať film.“

Ách, chúďa moje, normálne ťa až ľutujem. Pozrela by som si, koľko by si v tej „normálnej“ práci vydržala. Podobne ju asi ľutuje aj Angie, a tak netrvalo dlho, kým nepriamo zareagovala na tieto bláboly Bradovej bývalky.

„Nie som slobodná matka s dvoma deťmi snažiaca sa prebojovať cez každý deň. Mám oveľa väčšie možnosti ako väčšina ľudí, väčšina žien na tomto svete. A mám finančné prostriedky na zabezpečenie zdravotnej starostlivosti a jedla. Keď mám pocit, že priveľa pracujem, tak poľavím, ak je to možné. Som na veľmi vzácnom mieste, kde nemusím robiť jednu prácu za druhou. Môžem si urobiť čas vtedy, keď to moja rodina potrebuje. 

Vlastne mám pocit, že by sa ženy v mojej pozícii nemali sťažovať. Mali by zvážiť všetkých tých ľudí, ktorí naozaj bojujú a nemajú finančné prostriedky, a mnohí z nich sú slobodní rodičia. To je ťažké.“

A len tak pre porovnanie, tu je Angelina a jej škôlka:

A tu chúďatko Gwyneth a jej trápne dve deti:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk