Všetko najlepšie, Paul Bettany!

pridal kara 27.5.2014 o 20:39


Paul dnes oslavuje 43 rokov!

Paul je kus chlapa. Nie len jeho výškou (190cm), ale aj tonou jeho anglického šarmu. Tomuto šarmu podľahla aj sexica Jennifer Conely, s ktorou sa zoznámil počas natáčania Beautiful Mind,  svoji sú od roku 2003 a majú spolu dve deti. Beautiful Mind ale nie je jediný film, z ktorého ho môžete poznať.

Jeho prvou výraznejšou prácou bol film Gangster No.1 v roku 2000, ktorý mu otvoril dvere do mainstreamu. Svojho času všetky moje kamošky fičali na Príbehu rytiera a Heathovi Ledgerovi, no ten nebol jediný sexoš vo filme. Okrem Heatha a Russela Crowea si zahral aj po boku Nicole Kidman v Dogville, Toma Hanska v Da Vinci Code, Johnnyho Deppa a Angeliny Jolie v The Tourist, v Priestovi po boku Cama Gigandeta a v jeho zatiaľ poslednom filme Transcendence hrá znovu po boku Johnnyho Deppa ale aj Morgana Freemena. Skrátka toho stihol už celkom dosť.

A ak vám ani toto všetko nepomohlo zaradiť si ho, nevadí. S najväčšou pravdepodobnosťou ho totiž poznáte aspoň po hlase, keďže dabuje Jarvis (Iron Man, Avengers). Ale dosť rozprávania, poďme sa radšej pozerať.

Silas - Da Vinci Code

A nakoniec si dajme Paula v pohybe:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk