Penis Deana McDermotta patrí Tori!

pridal kara 30.5.2014 o 21:10


Že pozeráte na fotku a pýtate sa, kto iný by ho chcel? No a predsa sa nejaká štetka ulakomila.

Tori a Dean sú zábavný pár. Akoby nestačilo, že si z manželskej poradne urobili reality show, zapájajú do nej aj svojich priateľov. V tohtotýždňovej epizóde nejaký ich múdry kamarát navrhol, že by bolo fajn riešenie, keby Dean podpísal zmluvu, že už nikdy nepodvedie. Takáto zmluva je totiž garanciou šťastného vzťahu, nie láska a z nej vyplývajúca vernosť. Tori potom zažartovala, že by ho mala nechať si niečo také vytetovať na telo, no hneď ju smiech prešiel a prezradila, že Dean má nad penisom vytetované Tori´s a ani to ho nezastavilo od kurvenia sa.

No proste ukážkový manžel, kto by takého nechcel. V predošlých dieloch reality show True Tori už naznačoval, že vlastne za to môže ona, lebo spolu nespali noc predtým, ako odišiel natáčať, a v inej časti sa zase priznal, že za to môže jeho závislosť od drog a alkoholu. Poviete mi niekto, kedy to Dean stíhal? Doma manželka a štyri deti a on niekde fetuje a opíja sa a ešte sa aj stihli hrať na šťastnú rodinku?

Tori už nežiari len krásou, ale aj šťastím

Dean a jeho pripravené výhovorky na ospravedlnenie nevery.

Dean plače, že mali sex len raz za dva týždne (to je fakt prekvapivé pri štyroch deťoch):

Dean plače, že nemali sex predtým, ako odišiel na natáčanie:

Dean plače, že za neveru môžu drogy a alkohol:

Dean plače, lebo Tori prezradila, že ju podviedol v deň, keď bola ona s ich štyrmi deckami na vianočnej párty:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk