Čo týždeň dal

pridal kara 1.6.2014 o 20:39


Kde bolo, tam bolo, Ginnifer Goodwin a jej seriálovému kolegovi a manželovi Joshovi Dallasovi sa 29. mája narodil syn. Meno ani fotku zatiaľ nemáme.

Radostné správy ohľadom detí majú aj Hayden Panettiere a Wladimir Klitschko. Zdroj z ich okolia potvrdil pre magazín UsWeekly, že Hayden je tehotná. Snáď prežije pôrod.

Vtipko Vitalii Sediuk sa trocha prepočítal. Po nedávnom incidente na festivale Cannes sa rozhodol, že nepoľaví, a tak na tohtotýždňovej premiére Maleficent v LA udrel Brada Pitta do tváre! No začal si s nesprávnym. Dostal 36 mesiacov podmienečne, 20 dní verejnoprospešných prác a rok musí chodiť k psychológovi. Taktiež sa nesmie na 500 metrov priblížiť k žiadnemu červenému kobercu. Hahaha, kto sa smeje teraz, Vitalii?

Angelina na modrom červenom koberci ukázala aj jej prirodzene vyzerajúce umelé cecky.

A prezradila taktiež to, že jej 12ročný adoptívny syn Maddox má frajerku. „Randí, má priateľku. Je úžasná. Nebudem ho strápňovať. Je veľmi rozkošná. Žije v Londýne, snažíme sa chodiť tam tak často, ako je to možné. Naozaj je to skvelá slečna, som šťastná. Zatiaľ vychádzame výborne.“

A keď už hovoríme o tej Angeline. Nie je jediná, ktorá si myslí, že Gwyneth Paltrow sa asi udrela do hlavy. Busy Phillipps sa tiež vyjadrila na túto tému: „Hrám v seriáli a mám pauzu cez leto, takže ho môžem celé stráviť so svojimi deťmi. Môžem si dovoliť pomoc na plný úväzok práve preto, čím sa živím. Môj manžel tiež pracuje, a moja pestúnka robí môj život naozaj ľahším. Nemám sa na čo sťažovať. Samozrejme, všetky mamy majú svoje výzvy a istý pocit viny, keď zmeškajú školské vystúpenie ich detí. Ale to nie je o tom, že zmeškala som to, pretože som natáčala. Moja kamarátka je právnička a nemohla tam byť, lebo bola na súde. Každá máme niečo. Nikdy nemám ten pocit, že musím samu seba zastaviť od sťažovania sa na to, aké je ťažké byť herečkou. Nemám sa totiž prečo sťažovať. Nie je to tažké.“

Táto svadobná fotografia Kim a Karola je najlajkovanejšou fotkou všetkých čias na Instagrame. Už teda chápem to jej večné vydávanie sa. Aspoň sa o nej stále píše a stále je stredobodom pozornosti. Ale či to s tými lajkmi je skutočne tak, to sa asi nedozvieme. Tento týždeň totiž prasklo na jej mladšiu sestru Kendall, že si kúpila vyše polovicu svojich followerov na twitteri, takže bohvie, čo všetko pokúpila Kim.

Ale prejdime od jednej falošnej rodinky k druhej. Solange a Jay Z sa vlastne možno majú aj celkom radi a Jay Z sa vlastne len obetoval, aby jej pomohol. Že ako? To je jednoduché. Kopanec sem, kopanec tam, a predaj Solanginých albumov stúpol o 233%.

Beyoncé tento týždeň zdieľala na svojej oficiálnej stránke fotku malej Blue, ktorá už teraz kráča v maminých šľapajách.

Tento týždeň sa o fotku svojich detí podelila na svojom facebooku aj Emma Hemming-Willis. Tu sú Willisove dcéry Evelyn a Mabel. Snáď z  nich nevyrastú rovnaké bradaté príšery, aké vyrástli z jeho detí s Demi Moore.

Cecky Courtney Stodden oslávili tento týždeň jeden rok a Courtney to patrične oslávila. Všetko najlepšie, najškaredšie umelé cecky v histórii ľudstva, snád sa na vás ešte veľa nasmejeme!

Miranda Kerr má zrejme nového nabijáka. Tým šťastným by mal byť istý Charlie Goldsmith. Ten sa ale vyjadril, že je to úplne absurdné a sú len dlhoroční kamaráti. No neviem, neviem. Vyzerajú, že sa k sebe celkom majú.

Miranda ale nemá len nového chlapa, ale aj nový videoklip:

Nový videoklip má aj Jennifer Lopez:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk