Sexoš: Kit Harington

pridal Minnie 4.6.2014 o 18:47


Nazdar Kit. Máš pre nás chvíľku-dve? ??

Pikošky: Vitaj u nás! Vidím, že si v zhone, snáď ta veľmi nevyrušujeme. Tak reku sa nám na začiatok trošku predstav, kebyže sa náhodou stane, že ťa tu niekto ešte nepozná.

Kit: Nuž teda čaute pikošky, som rád, že ma tu konečne máte a robíte o mne článok. Moje celé meno je Christopher Catesby Harington, ale málokto mi tak hovorí, takže som len Kit. Mám 27 rokov, narodil som sa tesne po Vianociach (viac darčekov, yes!). Prvýkrát som otvoril oči v Londýne, kde som strávil pekných 7 rokov. Neskôr sme sa s mamou (Deborah) a otcom (David) presťahovali do menšieho mestečka Worcester. Tam som v podstate vyrastal.Veľmi pekné mesto. Londýn je však Londýn, a tak som sa v 18ke presťahoval naspäť, kde som sa dostal k herectvu.

Pikošky: Keď už teda začínaš, ako si sa dostal k divadlu?

Kit: Ani sám neviem. Ja osobne som sa na začiatku videl ako niečo úplne iné- v detstve som chcel byť žurnalistom alebo kameramanom. Možno to však boli moji rodičia, ktorí ma nejak ovplyvnili, keďže otec vlastnil kníhkupectvo, no a mama bola dramatička, pričom učila aj kreatívne písanie na Birmingham University.

Pikošky: Spomínaš si na svoje začiatky? Popíš nám svoju kariéru.

Kit: Moja prvá úloha prišla ešte počas školy, keď som hral rolu Alberta v predstavení War Horse v Olivier Theatre. Hra dostala niekoľko cien, čo mi určite pomohlo k mojej druhej hre Posh. Čo sa týka seriálov, tak najznámejší som vďaka úlohe Jona Snowa z Games of Thrones. Točím hlavne na Islande a v Severnom Írsku, pričom táto postava ma núti neustále pracovať na boji s mečom a šerme ako takom. Okrem tohto som hral vo filme Silent Hill: Revelation 3D, a daboval som Ereta z How to Train Your Dragon 2. Neskôr ma budete môcť vidieť v snímkoch Pompeii, Testament of Youth, Seventh Son alebo Spooks: The Greater Good.

Pikošky: No a na záver sa nám ešte trošku ukáž ??

Kit: Idem na to!

Pikošky: Ďakujeme veľmi pekne, určite o tebe ešte budeme v budúcnosti počuť. Čaves!

Kit: Aj ja ďakujem za interview, majte sa ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk