Hugh Jackman má tajomstvo

pridal Lilinka 6.6.2014 o 20:56


Je nahý v sprche a nemôže prestať…

…skákať.

Rozmýšľali ste niekedy, čo by ste robili, keby ste boli nejaké zviera? Napríklad taká kengura. Nemuseli by ste sa na nákupy trepať s taškami. Mali by ste vak a nákup by ste si dali tam. Vošli by sa tam všetky šminky, peňaženka aj mobil. Vaše dieťa by sa do vaku tiež vošlo a nemuseli by ste sa stretávať s opovrhujúcimi pohľadmi okolia keď kojíte. Cecky by ste mali skryté vo vaku. Nezabudli by ste dieťa v nákupnom centre, lebo ste sa zakukali na kabelku v 70% zľave a zabudli na to, že vôbec nejakého potomka máte. Kabelku by ste totiž vôbec nepotrebovali. Keď by dieťa vyrástlo mohlo by vám ten nákup vo vaku aj roztriediť kým by ste prišli domov. Ak by vás niekto napadol tak by ste ho zboxovali a kopli. Vaše dieťa by sa vystrčilo z vaku a nenápadne nakopalo útočníka do guliek.

Aké to je byť hybridom človeka a kengury? To si vyskúšal austrálsky lámač sŕdc na vlastnej koži.

Zabudnite na Wolverina a X-menov. Je tu nový Hugh a ukáže vám ako vyzerá jeho ráno. Vstane z postele a začne hopkať ako kengura. Hopká tak isto aj pri sprchovaní, kde vám ukáže svoju sexi hruď. Bude mokrý ako obyčajne človek v sprche býva. Ani kúpaciu čiapku nebude mať. Holiť sa a hopkať to chce poriadnu zručnosť a Hugh aj nejakú tú ranu žiletkou utŕži. Pravdepodobne preto sa kengury neholia. Potom si urobí kávu ale vďaka hopkaniu sa ňou popolieva. Hopkajúc odíde z bytu a hopká cez New York aj v metre. Počas toho ho zastaví horlivý fanúšik a chce autogram. Hugh mu ho ledva podpíše, lebo nemôže prestať hopkať. Nakoniec sa prehopká do Radio City Music Hall.

To však bude až v nedeľu pretože Hugh aj s jeho sexy austrálskym prízvukom, bude hostiť odovzdávanie cien Tony Awards.

Zatiaľ tu máme promo a v ňom nahého Hugha v sprche:

 

„Nechcem toho prezradiť príliš, ale poviem vám, že som z toho poriadne nervózny. Trénoval som na to štyri mesiace a som presvedčený, že to ešte v Radio City Music Hall nikto neurobil.“

 

A nejaké tie fotky aby ste sa nažhavili:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk