Čo týždeň dal

pridal kara 8.6.2014 o 21:59


Vyzerá to tak, že čoskoro budeme mať ďalší zasnúbený pár. Blízky kamarát Penna prezradil pre UsWeekly, že Charlize a Sean sa celkom určite plánujú zobrať a taktiež plánujú založiť si rodinu.

To, že Ginnifer Goodwin porodila, už vieme. No už konečne vieme aj meno. Jej syn sa volá Oliver Finlay Dallas. To je až podozrivo normálne meno pre celebritné dieťa, asi majú všetkých päť pohromade.

Angelinu Jolie už asi dlho neuvidíme pred kamerami, ale skôr za nimi. V tohtotýždňovom rozhovore pre BBC Radio 5 Live prezradila, že dlho očakávaný film Cleopatra je už v štádiu príprav. „Je to jeden z tých filmov, do ktorých vložíte všetko a vtedy veľkolepo skončíte. Čím by sa to ešte dalo prekonať?“ A taktiež prezradila, prečo sa stala herečkou: „Herečkou som sa stala, pretože to chcela moja mama. Až pár rokov po tridsiatke som si uvedomila, že ja som to vlastne nechcela. Vždy som chcela písať a režírovať a riešiť politiku a humanitárne problémy. Urobím ešte zopár filmov a užijem si to…ale nikdy som hranie nemilovala tak, ako ostatné veci.“

Cameron Diaz a Benji Madden už zrejme oficiálne tvoria pár. Tak nejak nepriamo to potvrdili tento týždeň, keď sa vybrali von ruka v ruke a keď sa bozkávali v reštaurácii.

Ďalší holúbkovia, George Clooney a Amal Alamuddin, si hľadajú hniezdočko lásky. Konkrétne na Francúzskej riviére. To nie je až tak ďaleko, nezabudnite tam potom vyraziť na dovolenku.

Christina Aguilera rastie. Našťastie nie tak ako predtým, ale len do brucha. Zatiaľ sa drží, kilá nenaberá späť (len tie, ktoré treba), a vyzerá super.

Čerstvo slobodné ženy – Melanie Griffith, Jennifer Lopez a Rita Ora– sa včera zahrali na pekné (aj keď pri Melanie je toto asi silné slovo)  a ukázali, že ich rozchod netrápi.

Ďalšia oficiálna fotka z obradu Kim a Karola je na svete. Ako ich tak poznám, vôbec ma neprekvapí, ak budú nasledujúci rok zverejňovať jednu fotku týždenne aby sa o nich písalo.

A tu máte trailer na najnovšiu sériu Kardashianovskej reality šou, kde uvidíte aj Kim skúšať si svadobné šaty.

Dean McDermott už nevie, ako by si vyžehlil neveru, a tak sa rozhodol Tori zaspievať serenádu, ktorú sám zložil. Že to už ani nie je smiešne, ale skôr smutné? Nie ste sami, myslí si to aj Torin bývalý kolega z Beverly Hills 90210 Ian Ziering. Tento týždeň sa k celej reality šou vyjadril takto: „Je ťažké pozerať sa na to. Som smutný z toho, čo Tori prežíva, a aj to, že sú v tom zahrnuté deti. Mám Tori naozaj rád a toto je veľmi smutné. Neviem, čo si mám o tom celom myslieť. Neviem to vysvetliť, nepoznám detaily. Som len svedkom, tak ako vy všetci. Prečo sa to deje? Akoby už nebolo nič sväté.“ 


 

50 Cent ako Maleficent:

 Channing Tatum a Jimmy Fallon sa pretláčajú:

 

Miley má novú pesničku. Teda skôr starú. Pôvodne mala byť na jej albume Bangerz ale neprešla finálnym výberom. Asi preto, že už tam pesnička o rozchode s Liamom je, tak načo dve.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk