Sandra Bullock dostala cenu za š*kéznosť

pridal Lilinka 10.6.2014 o 20:55


Nie, toto nie je fotka z filmu Miss špeciálny agent.

V Kalifornii sa 7. júna odovzdávali ceny Guy´s Choice Awards, ktoré odovzdávala televízna stanica Spike – presne ako ten pes z Tom a Jerry. Keďže vysielať sa to bude až 11. júna, pozrime sa na to ako sa Sandra, ktorá bude mať 50, tešila z ceny, korunky a šerpy.

Táto čoskoro päťdesiatnička, ktorá si namiesto krému na vrásky natiera tvár krémom na hemoroidy, obdržala cenu Decade of Hotness, pretože je sexica už desaťročia. Cenu jej odovzdávali traja sexoši, hereckí kolegovia a priatelia – Matthew McConaughey, Hugh Grant a Keanu Reeves, ktorý by k nej pasoval viac ako Chris Evans.

Hugh Grant začal odovzdávací prejav a povedal:

„Vždy som si myslel, že bola tak trochu rafinovane sexy. Počas nasledujúcich rokov však prešla od rafinovane sexy k veľmi zjavne sexy. Neviem, ako sa to stalo.“

Keanu Reeves Sandru dokonca dojal:

„Bolo mi potešením sledovať, zdieľať a cítiť hĺbku tvojich emócií a umenie tvojho remesla. Viem, že dnešok je to tom, že si sexy, to sa nedá poprieť, ale tvoja krása nie je len v tom ako vyzeráš, ale čo je dôležitejšie, hlavne v tom, čo je vo vnútri. Tvoja ľudskosť, pokora, tvoj zmysel pre humor, srdce, tvoja duša , tvoje svetlo, tvoj talent, všetko to s nami zdieľaš, si úžasná.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk