Celebrity, ktoré sa narodili ako chudáci (časť 2.)

pridal Lilinka 12.6.2014 o 21:55


Po celebritách, ktoré sa narodili prachaté, tu máme presne opačné prípady. Kto sa narodil v base a kto spával pri šváboch a potkanoch?

Potom, ako som vám písala o šťastlivcoch, ktorí sa už narodili do bohatej rodiny a papali so strieborným príborom,  vám prinášam šťastlivcov, ktorí sa vypracovali z úplnej chudoby. Nebolo na jedlo, na hračky. Keď sa človek narodí chudobný, berie všetko inak. Niektorí z týchto ľudí na seba míňajú nekresťanské prachy, pretože v minulosti si nemohli dovoliť na to ani pomyslieť. To že z toho niektorým hrabe, je sčasti pochopiteľné. Keď sa človek, ktorý spával medzi švábmi a potkanmi dostane na výslnie, akoby nevedel prestať. Česť výnimkám. Pozrime sa teda na hviezdičky, ktoré si prešli v minulosti osobným peklom, ale šťastena sa nad nimi zľutovala. Dnes majú majetky, o akých sa nám môže len snívať. Ale ktovie, možno raz bude aj niekto z nás pikoškárov spomínať na dnešok ako na ťažké časy a vyvaľovať sa niekde na jachte a natierať vás bude buď Candice Swanepoel alebo James Franco. Nie, radšej jeho dúfajme hygienickým návykom naučený brat Dave.

Justin Bieber

Justin sa nám nevie v poslednom čase nejako vmestiť do kože. Teraz ho ale trošku ľutujem, lebo si ho berú do huby už aj kvôli rasistickému vtipu, na ktorom sa smial pred pár rokmi, keď mal ešte ofinu začesanú na čelo. Zasran sa zasmeje na vtipe a hneď je rasista. Akoby sme brali človeka, ktorý sa zasmeje na nekro humore za nekrofila. Justin vyrastal v dome zamorenom švábmi a potkanmi. Veľa nocí ako decko išiel spať hladný, lebo mali málo jedla. Iné decká sa pchali hamburgermi a išli do mekáča na happy meal a Justin miesto toho zabíjal šváby topánkou. Potom zavesil video na youtube (asi minuli peniaze na deratizátora na zapojenie netu) a tam si ho všimli. Bum, a Justin sa dnes pýši majetkom v sume 65 melónov v dolároch.

Halle Berry

Slečna Bobuľková sa vo svojich dvadsiatich rokoch presťahovala do New Yorku. Šťastie skúšala ako modelka a herečka. Začiatky neboli ružové a bola nútená žiť v útulku pre bezdomovcov. Napriek neľahkej situácii nikdy nestratila nádej a postupne sa vypracovala. Aj ona občas išla spať s cvrčkami v bruchu hrajúcimi odušu. Nikdy nepožiadala rodičov o finančnú pomoc. Čáry-máry, a Halle si zahrala vo filme Ples príšer s ex manželom Angeliny Jolie Billym Bobom Thorntonom a získala oscara.

 

Jay Z

Jay je určite veľmi rád, že jeho dcéra nemusí trpieť ako on kedysi. Keď bude väčšia určite jej kúpi všetko na čo prstom ukáže. Nemal také šťastie ako jeho žena Beyoncé a otca producenta. Keď bol malý, luxus bol aj obyčajný chlieb. Nemohli si ho dovoliť. Vyrastal v štvrti, kde sa stále strieľalo, boli tam gangy a okrádali ľudí. Založil si nahrávaciu spoločnosť a teraz sa môžu s Bey hrať na šťastnú rodinku. Možno preto sa zľutoval nad Solange a nechal sa ňou sfackovať pred očami verejnosti.  Biznis je biznis.

Leonardo DiCaprio

Leo síce vyrastal v Hollywoode, ale mal hrozné dlhy a nevedel si nájsť poriadnu prácu. Jeho kamošky boli prostitútky a kamoši drogoví závisláci a díleri. Trvalo to nejaký čas, kým Leo dostal solídnu rolu. Potom sa však sen noci svätojánskej splnil a Leo zahviezdil najmä v Titanicu po boku Kate Winslet. Určite preňho nebolo ťažké zahrať chudáka Jacka a tak isto zahrať závisláka vo Vlkovi z Wall Street. Aj keď vyrastal medzi feťákmi a prostitútkami,  tvrdí, že nijakú drogu neskúsil.

 

J.K Rowling

Joanne Rowlingová sa potĺkala v detstve s tým, že bola škaredá ako noc, a neskôr s dilemou ako zarobiť na jedlo, oblečenie a topánky pre jej deti. Jedného dňa, keď si zanadávala, lebo jej ušiel autobus, popri pár hodinovom čakaní na druhý, v jej hlave vznikol nápad napísať o okuliarnatom čarodejníkovi Potterovi. Séria kníh obletela svet a ona sa stala uznávanou spisovateľkou.

 

Leighton Meester

Blair v Gossip Girl bola prachatá slečinka, ktorá sa celé dni zabávala usporiadavaním párty a trápila sa akurát tak s tým, čo si na tú párty oblečie, a nad frajerom. Realita bola však iná. Predtým ako sa dostala k úlohe, ktorá ju preslávila, strávila Leighton nejaký čas v decáku. Jej mama bola totiž také zlatíčko, že ju zabasli ako tehotnú a porodila ju v base. Potom sa Leighton nasťahovala k babke a šťastena si ju našla.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk