Zoznámte sa s Prefíkanými slúžkami

pridal Lilinka 14.6.2014 o 18:23


Seriál, ktorý zapláta dieru vo vašom krvácajúcom srdci po Desperate Housewives.

Devious Maids mapuje životy štyroch slúžok pracujúcich v Beverly Hills a krásne poukazuje na vrstevné rozdiely. Samozrejme, že je veľmi komediálny a kriminálny, ako to bolo aj v prípade Zúfalých manželiek (Desperate Housewives).

Prefíkané slúžky ste mohli vidieť na jednej zo slovenských televízií. Odvysielaná bola prvá séria, a keď vám chuť nepokazil slovenský dabing, tak vám ju pokazí čakanie na ďalšiu sériu. V prípade našich televízií môžete čakať veeeľmi dlho.

V origináli beží už druhá séria a ja osobne ďakujem bohu za tento seriál. Po konci Zúfalých manželiek v mojom zozname obľúbených ironicko-sarkastických seriáloch ostala diera.

Takže čo uvidíte. Dej sa odohráva, ako som už spomenula, v Beverly Hills a prvá časť sa začína záhadnou smrťou jednej zo slúžok – podobný začiatok ako v Zúfalých manželkách(Zúfalkách). Potom sa postupne začnú odkrývať špinavé tajomstvá hlavných postáv, popretkávané všakovakými vtipnými situáciami a džoukami, z ktorých padnete do kolien. Postavy sú veľmi odlišné a môžeme tu nájsť opäť veľkú podobnosť so Zúfalkami. To preto, že seriál pochádza od Marca Cherryho, ktorý ich vytvoril, a medzi producentmi svieti meno Eva Longoria, ktorá v Zúfalkách hrala postavu Gabrielle Solis.

Slúžky sú všetky “latino“ a v originálnom jazyku to má šmrnc práve vďaka ich prízvuku. Hlavné postavy sú:

na strane chudoby: večne komandujúca Zoila a jej dcéra Valentina, ktorá ju nepočúva, Carmen, ktorá túži byť speváčkou, Marisol, ktorá sa infiltruje medzi slúžky, aby vyšetrila vraždu ich kolegyne, z ktorej obvinili jej syna, a Rosie, ktorá sa zamiluje do svojho ženatého šéfa.

Na strane zazobancov zase: večne súťažiaci a intrigánski manželia Adrian a Evelyn, herec telenoviel – Spence, staršia, ale mlado sa cítiaca Genevieve a jej drogovo závislý syn Remi, ktorý sa zamiluje do Valentiny. Znie to ako telenovela, preto si dajme radšej fotky a videá.

zľava/zhora : Zoila (Judy Reyes) a Carmen (Roselyn Sánchez), pod nimi Valentina (Edy Ganem), Marisol (Ana Ortiz), Rosie (Dania Ramirez)

Zoila a Genevieve

Rosie a Spence

Nahá Carmen v piáne

Odessa a Carmen

Remi a Valentina

Evelyn a Adrian

Evička Longoria

Keď Valentina použila Remiho kokaín ako prášok na pranie

 Best of Evelyn:

Rosie, slečna pobožná:

Carmen (druhé ja Evy Longorie)

Genevieve a jej maličká lož:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk