Flexibilná Nicole na nedeľu

pridal Lilinka 15.6.2014 o 18:01


Spolu s ňou aj jej nekonečne dlllllheeeeeee nohy.

Sexica, ktorá striedavo zdieľa a nezdieľa posteľ s Lewisom Hamiltonom, ktorý by mal tancovať tanec radosti každý deň za to, že sa takáto kočka naňho vôbec pozrela, má nový videoklip.

Volá sa to “Your Love“ a ukáže vám, že okrem úžasne sfarbenej pokožky, o ktorej môže nejedna solárková kráska iba snívať, sa vie povykrúcať do rôznych prudko sexy pozícií.

Nikola má 35, a ohybnosť, akou disponuje, jej závidia aj mladšie ročníky. A to nehovorím o jej hlase a krásnych vlasoch. Také mala kedysi aj časť z nás, dokým sme neobjavili vec zvanú peroxid. Všakže? Baj-baj Hollywood Hills husté vlasy forewa.

Keď si doriadite vlasy peroxidom, treba sa na všetko vysrať vykašlať a začať cvičiť jogu. Okrem toho, že vás nebude bolieť chrbát, aj keď budete tri hodiny vykopávať v záhrade krumple/zemiaky/švábky, budete mať sexy postavu ako Nicole. Samozrejme, to nebudete môcť po večeroch žrať krémeše a rôzne iné dobroty. Však Keanu? Ako anorektičky vravia: “Na chvíľu v ústach, naveky na zadku.“ Po tejto čarovnej formulke vás chuť zaručene prejde.

To, že budete prudko sexy, budete mať krásne vlasy, ani to, že budete takmer dokonalý človek vám však nezaručí, že nenarazíte na úplného magora, ktorý neocení vašu krásu a nevyberie sa za nejakou afektovanou buchtou.

Hm. Veľmi veľa negatívnej energie. Idem sa radšej aj ja zahrčkať a vy si obkukajte sexy Nikolu.

Your Love. Si to ty , Nikola? Či to je Lopezka?

 Your Love naživo, v šou u Alana Carra alias tanec na žeravých uhlíkoch.

 

Joga pre pokročilých podľa Nicole. (V bielych šatách, štekloch a na klzkom povrchu.)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk