Čo týždeň dal

pridal Lilinka 17.6.2014 o 7:42


Radšej neskoro ako nikdy, povedala som si. Keďže Kara je indisponovaná, tak som sa podujala ju zaskočiť ja, aby ste neprišli o novinky z holého údu z minulého týždňa.

Lil´ Kim sa 9. Júna pripojila k hollywoodskym mamám, a porodila raperovi Mr. Pappersovi dcérku- bez ujmy na plastike. Najviac sme sa báli, že jej popri tlačení odpadne ten Jacksonovský nos. Malú pomenovali priam kráľovsky. Jej meno je Royal Reign. (Malý princ George, našli sme ti budúcu nevestu.) Lil sa vyjadrila, že nemieni oddychovať a bude z nej pracujúca mama.

Keď už sme pri deťoch, tak v radostnom očakávaní je aj Kelly Rowland s manželom Timom Witherspoonom. (Žeby bol rodina s Reese?) Potvrdili to, ako inak, na istagrame touto ňuňu fotkou s detskými teniskami. Kelly sa za Tima vydala minulý mesiac, a pre magazín US Weekly sa vyjadrila, že ich svadba bola jednoducho perfektná.

Hayden Panettiere nám zas ukázala svoje tehotenské bruško, ktoré vyzerá placatejšie, ako keď sa ja dobre nažerem. Stále rozmýšľam v akej polohe to decko vyrobili, keďže je medzi ňou a Vladom Kličkom asi metrový rozdiel. Au, au.

Ciara už bruško ukázala, a konečne ukázala aj fotku jej syna, na ktorej je celý. Hurá! Neviem prečo majú celebrity pasiu vo fotení iba častí ich decák. Asi aby im neprišlo z očú. Malý Future Zahir Wilburn je celkom chutný.

Kelly Clarkson sa 12. júna stala mamou malej River Rose. Kelly twítla správu o narodení jej dcérky spolu s tým, že ďakuje za gratulácie, a vraj sú s manželom v siedmom nebi.

A zase dzecko! Malá Severo Západ, dieťa vtierky a šťastnej tváre – Kim a Kanyeho Westa, oslávilo na deň otcov svoje prvé narodeniny. Kim postla fotku spiaceho Karola a malej s popisom: “Naša malá má dnes už rok! S otcom sa hrali tak intenzívne, až pri tom zaspali.“ Všetko najlepšie, Severo Západ! To ti prajeme, my z ďalekého východu.

Naproti šťastným rodičom a budúcim rodičom, Lana Del Rey sa vyjadrila v interview pre magazín The Guradian UK o Klube 27 : “Kiež by som už bola mŕtva.“ Keď jej Tim Jones s ktorým robila interview povedal, aby tak nehovorila, tak dodala: “Nechcem mať také reči, ale mám. Nechcem to už viac robiť, ale robím. Keby to tak nebolo, tak to nevravím. Takto to jednoducho cítim. Bola by som vystrašená, keby som vedela, že prichádza (smrť) ale…“ Potom ešte povedala, že tým nemyslela jej hudbu. My vieme Lana, že myslíš na smrť. Kto do riti napíše pesničky s tak okato si odporujúcimi názvami, ako Born to die a Summertime sadness? Keď sa Lana podreže vo vani len aby patrila do Klubu 27, nebudeme prekvapení. Daj si facku Lana.

Angelina Jolie by mi tieto násilné reči určite zatrhla. Zúčastnila sa totiž spolu s jej venčne navretou žilou a kostnatými rukami na Svetovom summite za ukončenie domáceho sexuálneho násilia. Okrem toho, že sa zúčastnila samitu, dostala ocenenie rytierskeho rádu od kráľovnej Ažbety. Ešteže je to len akože, a nedali jej aj brnenie, lebo by ju to zlomilo. Na druhý deň sa v Londýne k jej žile a rukám pripojil aj Brad Pitt a tá, čo dokázala nemožné – Clooneyho snúbenica, Amal Alamuddin.

Robin Thicke sa snaží získať svoju manželku späť, a tak pomenoval svoj nový album po nej – Paula.

Zachrániť manželstvo sa snažia aj Gwyneth Paltrow a Chris Martin. Dvojica zastavila rozvodové konanie.

Mirande Kerr síce vzťah nevyšiel, ale ukázala nám nekonečnú lásku k jej synovi, a nafotila s ním takýto chutný photoshoot pre Vogue Australia.

Hugh Jackman bol asi trošku hangover, keď vyslyšal naše prosby, aby sa oholil. Keďže sme to nekonkretizovali, nie je to zrovna tá časť hlavy, ktorú sme chceli vidieť holú. Oholenú gebuľu má kvôli postave zlého piráta vo filme Pan (Peter Pan), ktorý uvidíme v roku 2015.

Holú hlavu mala kedysi aj Britney, ktorá nebola schopná spievať na svojom turné vo Vegas naživo. Jej nesynchronizované pery si všimli aj fanúšici, ktorí nemuseli byť odborníci, aby na to prišli, keďže sa jej zdrbal mikrofón. Potvrdil to aj jej manažér. Vraj jej s vokálmi trochu pomáhali. Ha! Vraj trochu. What a bitch!

Na záver, sexica Megan Botox – Fox sa priznala, kto bol jej prvá láska. Vraj je to divné, ale prvý krát sa zamilovala do Michelangela. Nie do toho sochára a maliara, ale do ninja korytnačky. Povedala to v interview pre MTV, keďže práve natáča film o ninja korytnačkách.

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk