Rachel Green je späť

pridal kara 25.6.2014 o 20:19


Jennifer Aniston a Justin Theroux na premiére The Leftovers.

Jennifer sa už dlhšiu dobu neukázala na žiadnom červenom koberci a teraz už je jasné prečo. Všetok svoj voľný čas zrejme venovala vymýšľaniu a zostavovaniu stroja času. Inak si to celé neviem vysvetliť. Keď sme ju naposledy videli, bolo to v traileri na jej nový film Life of Crime, a vyzerala tam aspoň o 10 rokov staršie. A teraz? Vyzerá, akoby si na premiéru Justinovej novej šou The Leftovers v New Yorku odskočila z natáčania poslednej série Priateľov.

Starne teda určite lepšie ako jej o 6 rokov mladšia herecká kolegyňa Angelina, ktorej chorobná vychudnutosť, žilnatosť a nebezpečne špicaté umelé prsia na kráse celkom určite uberajú. Bradovi sa ale stále páči a to je dôležité. Jeho dobrý priateľ Frank Pollaro prezradil pre magazín Esquire, že je do Angeliny taký zbláznený, že odkedy ju stretol, snaží sa vyhýbať natáčaniu milostných scén. Celkom paradox. Keby mal toto pravidlo už pri Jennifer, Brangelinovci by ani neexistovali.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk