Kráľovná Alžbeta II tiež fičí na Game of Thrones

pridal Lilinka 26.6.2014 o 15:30


Držte sa, prichádza zima kráľovná!

Celý svet posadol tento historicko-fantasy seriál a vyzerá to tak, že posadol aj samotnú kráľovnú Anglicka. Človek obklopený samými selfie a podobnými hovadinami si občas potrebuje aspoň pozrieť ako sa žilo bez vychytávok modernej doby. V GOT sa postupne presúvame v čase do doby gentlemanov, barbarov, ľudí bez skoliózy chrbtice a stínania hláv. Úmrtnosť bola síce vysoká, ale vznešenejšia ako keď niekoho zrazí vlak počas fotenia sa na koľajniciach. Kráľovná navštívila 24. júna hercov a tvorcov GOT v Belfaste. Pokukala sa po rekvizitách ale najviac bola fascinovaná železným trónom. Ľudia a herci okolo nej boli zas fascinovaný ňou. Kráľovná dokonca vyčarovala aj úsmev a spravila seriálu popitchi reklamu.

Oficiálny kanál monarchie na sociálnej sieti pridal túto fotku s komentárom: “Železný trón ako ste ho ešte nevideli.

Kráľovná si aj trošku zaflirtovala. Mala dobrú náladu. Konečne bolo niečo staršie ako ona – rekvizity (aspoň naoko staršie)

Tvorca a výkonný producent David Benioff a Dan Weiss boli tiež po ruke, rovnako ako herci zo seriálu – Lena Headey (Cersei Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Kit Harington (Jon Snow) a Rose Leslie (Ygritte).

Kit asi chýbal na lekcii vznešeného správania. Vyberieš ten prst z nosa?!

Svätý Dekameron! Aký…

…pekný…

…železný…

…trón.

Keby som mohla, tak by som ťa za toto dala sťať. Sýýýýr!

Dúfam, že mi tá Alžbeta nepreberie môj trón.

Si píš šmejde…

…že hej!

Nebol by dobrý seriál bez paródie, takže privítajte The Pugs of Westeros.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk